NEHÉZ A DÖNTÉS?

Az implantátum-beültetés a hagyományos fogpótlásokat kiegészítő, több évtizedes múlttal rendelkező fogászati beavatkozás. A fogimplantátumok titánból készült csavarok, melyek mesterséges foggyökérként funkcionálnak és a környező csontokkal összekapaszkodva erős teherbíró hordozóegységként nyújtanak örökéletű megoldást a részleges foghiányra és a teljes fogatlanságra is. A technológiai feltételek fejlődésével az implantátum-beültetés népszerűsége napjainkban egyre nő, a páciensek pedig ígéretes ajánlatok, árak és implantátum-típusok sokféleségéből választhatnak.

A Profident Fogászati Centrumban tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz eligazodni az ajánlatok labirintusában és a döntést nem egyszerű meghozni! 23 éves tapasztalatunk, magas esetszámunk és pácienseink visszajelzésének segítségével gondosan összegyűjtöttünk minden olyan szempontot, amelyet mérlegelni szükséges egy ilyen komoly döntés meghozásakor és ajánlatunkat ezen kritériumok figyelembevételével alakítottuk ki az Önök maximális megelégedésére!

HA IMPLANTÁTUM, AKKOR PROFIDENT!

 • MEGBÍZHATÓ FOGÁSZAT

  Bár a fogászati implantátumok elterjedésével ez a kezelés ma már rutineljárásnak számít, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez egy szájsebészeti műtét és – mint minden operáció – ez is kockázatokat rejthet magában! A jó ár mellett ezért érdemes megbízható rendelőben és tapasztalt specialistákkal belevágni a kezelésbe, hiszen a fogászati implantátumok, – az egyéb fogpótlási lehetőségekkel szemben – akár életre szóló megoldást is nyújthatnak!

 • KIVÁLÓ SZAKMAI CSAPAT

  A kiváló végeredményhez elengedhetetlen a csapatmunka! Implantátum-beültetésre specializálódott szájsebész szakorvosunk a műtét sikerességét, a kifogástalan esztétikai eredményt pedig konzerváló szakorvosainkból álló csapatunk garantálja!

 • TARTÓSAN ALACSONY ÁRAK

  Nálunk nem kell az akcióra várni! Az Alpha-Bio kiemelt partnereként tartósan alacsony árakat nyújthatunk pácienseink számára, így ezt a kiváló minőségű, népszerű implantátumot nálunk a piaci ár alatt kaphatja meg. Amennyiben kezelés mellett dönt, úgy a konzultáció és a kezelési terv költsége levonásra kerül az implantátum-beültetés végösszegéből.

 • KIEMELKEDŐ MINŐSÉG

  A kedvező ár nem mehet a minőség rovására! Az Alpha-Bio implantátumcsaládot a legjobb ár-érték arányú fogpótló megoldásnak tartják számon a fogászati implantátum-beültetéssel foglalkozó specialisták. Kiváló minősége és széleskörű alkalmazhatósága miatt egyaránt népszerű a fogorvosok és a páciensek körében.

 • 10 ÉV GARANCIA

  A titániumból készült Alpha-Bio implantátumokra 10 év garanciát vállal a gyártó. A csavar anyagában történt károsodás esetén (pl.: csavartörés) az implantátumot térítésmentesen kicseréljük. Annak bizonyítékául, hogy Ön valóban Alpha-Bio implantátumot kapott, egy hivatalosan kiállított tanúsítványt kap kezelése végén.

 • SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS

  Nem hagyjuk, hogy kérdései maradjanak! Tapasztalataink szerint a konzultációt követően rengeteg kérdőjel marad az implantátum-beültetést fontolgatók fejében. Ezért a Profidentben egyedülálló módon lehetőséget teremtettünk arra, hogy nyugodt körülmények között, egy privát beszélgetés kereteiben egészségügyi menedzserünk igazítsa el Önt az információk sokaságában.

KEZELŐORVOSAINK

Dr. Molnár Zsolt 2004 óta rendelőnk vezető szájsebészeti szakorvosa, már több mint 8 éve foglalkozik implantátumok beültetésével. Folyamatosan képezi magát, rendszeres résztvevője az implantológiai és fogászati továbbképzéseknek.

Szívügye a fájdalommentes, kíméletes beavatkozások elvégzése; szakmai tudása, figyelmessége miatt pácienseink nyugodt szívvel bízzák rá mosolyuk szépségét és egészségét.

Az implantátumcsavar szakszerű beültetését követően az implantátum fejre fogpótlás kerül. Az elkészült fogászati implantátum akkor lesz tökéletes, ha az esztétikai igényeket is maximálisan kielégíti. Dr. Molnár munkáját a konzerváló fogászatban és fogpótlástanban jártas szakorvosaink és házon belül található fogtechnikánk segíti. Dr. Gucsi Végh Krisztián, dr. Szura András és dr. Tomka Móric évek óta hatékony csapatot alkotnak: összeszokott munkájuk nélkülözhetetlen a kiváló végeredményhez!

MINDENT AZ IMPLANTÁTUM-BEÜLTETÉSRŐL

Mi a fogászati implantátum?

A fogászati implantátum egy kicsi, titániumból készült “pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás, akár koronáról, akár hídról vagy teljes fogsorról legyen szó.

Milyen előnyei vannak a hídpótlásokkal szemben?

 • Nem kell a szomszédos fogat feláldozni
 • Egyetlen fog pótlására is alkalmas
 • Nem csupán a korona részt, de a fog gyökerét is pótolja, így segít a csontmennyiség megtartásában
 • Fémkorona vagy cirkónium korona
 • Csavaros felépítmény
 • Implantátum (műgyökér)

Mit érdemes tudni az Alpha-Bio implantátumról?

A terméket a 20 éve a szakmában tevékenykedő Alpha-Bio Tec készíti – immár 8 éve Nobel Biocare, a világ elsőszámú fogászati implantátum gyártójának szárnyai alatt. Az Alpha-Bio implantátumok egyik legnagyobb előnye a rendkívül nagyfokú stabilitás, amit az úgynevezett Nano Tec felszín kifejlesztésével ért el a gyártó. A cég az ehhez hasonló úttörő megoldásainak és a garantált minőségű eszközeinek köszönhetően nagy népszerűségre tett szert a fogorvosok és páciensek körében egyaránt.

AZ IMPLANTÁTUM-BEÜLTETÉS MENETE

Az egyértelmű választás könnyűsége
Természetes, hogy egy ilyen komoly döntést hosszú gondolkodás, az ajánlatok közötti keresgélés és számolgatások előznek meg, hiszen azt szeretnénk, hogy az implantátum-beültetés megtérülő befektetés legyen. Mi megkönnyítjük Önnek a választást: a Profident Fogászati Centrumban minden egy helyen van ahhoz, hogy a fogászati implantátum-beültetés sikere garantált legyen! A választás csak akkor könnyű, ha a sok lehetőség közül egy vitathatatlanul kiemelkedik.

Árlista

Kezelés Ár
Konzultáció, kezelési terv (amennyiben a kezelés mellett dönt, ezt az összeget jóváríjuk az implantátum-beültetés végösszegéből.)10 000 HUF
Implantáció Alpha-Bio (Nobel Biocare Group)94 900 HUF
Implantáció Replace (Nobel Biocare)160 000 HUF
Implantátum fej (Alpha-Bio) + felszabadítás40 000 + 2 500 HUF
Implantátum fej (csavaros) (Alpha Bio) + felszabadítás50 000 + 2 500 HUF
Implantátum fej (Replace) + felszabadítás105 000 + 2 500 HUF
Implantátum fej (Cirkon Alpha-Bio)+ felszabadítás86 500 + 2 500 HUF
Implantátum fej (Cirkon Replace) + felszabadítás105 000 HUF
Csontpótlás60 000 HUF +anyagár

* Tájékoztatjuk VIP Aranykártyával rendelkező pácienseinket, hogy az Alpha-Bio implantátum-beültetésre nem érvényesíthető kedvezményük!

Mikula Andrea

„Őszintén szólva én személy szerint a kivehető fogsort rendkívül riasztónak találom. Többek között ezért is választottam az implantátumot. Szerettem volna megelőzni, hogy az évek múlásával kivehető fogsorra legyen szükségem. Emellett Molnár doktor úr meggyőzött, hogy az implantátumok segítségével sokkal természetesebb hatása lesz a fogsoromnak. Molnár doktor úrról csakis jókat tudok mondani róla. Udvarias, segítőkész, nagyon odafigyel, és aprólékosan dolgozik. Mindig mindent megbeszélt velem.”

Mikula Andrea

Páciensünk teljes élménybeszámolóját itt megtekintheti.

TUDJON MEG TÖBBET!

Tekintse meg rendelőnket!

BEJELENTKEZÉS

Please leave this field empty.