Implantátum akciónk véget ért. Kérjük, látogasson el főoldalunkra!

El tudja képzelni a mindennapjait úgy, mintha visszakapta volna eredeti fogait?

Vége a rejtőzködésnek

Nincs több takargatás: újra bátran és büszkén villanthatja meg mosolyát!

Természetes harapási élmény

Végre óvatoskodás nélkül élvezheti kedvenc ételeit és gond nélkül rághat!

Fiatalodjon éveket

Fedezze fel újra az elveszettnek hitt, fiatalos arcvonásait a tükörben!

Megtérülő befektetés

Nem kell többé aggódnia az ideiglenes megoldást nyújtó fogpótlások miatt!

A fogászati implantátumok nyújtotta lehetőségekkel mindez nem csak vágyálom, különösen most, hogy a Profident mindezt kivételes áron és kimagasló minőségben kínálja Önnek!

Felkeltettük az érdeklődését? Olvasson tovább!

Ajánlatunk

 • INGYENES KONZULTÁCIÓ ÉS KEZELÉSI TERV

  Az első konzultáció során alkalma nyílik szakorvosunkkal egyeztetni elképzeléseit, feltenni kérdéseit. Az állapotfelmérés alapján részletes kezelési tervben teszünk javaslatot az Ön számára legoptimálisabb implantátum-beültetési lehetőségekről.

 • 10 ÉV GARANCIA

  A titániumból készült Alpha-Bio implantátumokra 10 év garanciát vállal a gyártó. A csavar anyagában történt károsodás esetén (pl.: csavartörés) az implantátumot térítésmentesen kicseréljük.

 • SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS

  Nem hagyjuk, hogy kérdései maradjanak! Tapasztalataink szerint a konzultációt követően rengeteg kérdőjel marad az implantátum-beültetést fontolgatók fejében. Ezért a Profidentben egyedülálló módon lehetőséget teremtettünk arra, hogy nyugodt körülmények között, egy privát beszélgetés kereteiben egészségügyi menedzserünk igazítsa el Önt az információk sokaságában.

 • FÉLÉVES KONTROLL+DENTÁLHIGIÉNIA

  Mi nem engedjük el a kezét: kezelése nem ér véget az utolsó fogpótlás felhelyezésével! Ahhoz, hogy implantátuma hosszú éveken, évtizedeken keresztül kiválóan szolgálja Önt, elengedhetetlen a rendszeres kontroll és dentálhigiénés kezelés. Ezért az első alkalommal ezeket ajándékba adjuk Önnek!

 • ALPHA-BIO IMPLANTÁTUM CSAK 79,900 FT-ÉRT!

  Most egy korona áráért kínáljuk az Alpha-Bio fogászati implantátumot! Addig azonban, amíg a koronákat és hidakat 7-10 évente érdemes cserélni, az implantátum akár életre szóló megoldást jelenthet. Válassza a tartós megoldást - most kihagyhatatlan áron!

 • MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY

  Annak bizonyítékául, hogy Ön valóban Alpha-Bio implantátumot kapott, egy hivatalosan kiállított tanúsítványt kap kezelése végén.

SZÁMOLJON!

Ha most kezdi el a kezelést,
minimum* 43 000 Ft-ot spórolhat!

* A kedvezmény implantátumonként 15 000 Ft,
a konzultáción és kezelési terven 10 000 Ft-ot,
a kötelező, féléves kontrollon és dentálhigiénés kezelésen pedig
további 18 000 Ft-ot takaríthat meg.

Számoljon

Alpha-Bio® implantátum

94 900 Ft helyett
79 900 Ft
 • konzultáció
 • kezelési terv
 • féléves kontroll
 • dentálhigénés kezelés
Ingyen

MINDENT AZ IMPLANTÁTUM BEÜLTETÉSRŐL

Mi a fogászati implantátum?

A fogászati implantátum egy kicsi, titániumból készült “pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás, akár koronáról, akár hídról vagy teljes fogsorról legyen szó.

Milyen előnyei vannak a hídpótlásokkal szemben?

 • Nem kell a szomszédos fogat feláldozni
 • Egyetlen fog pótlására is alkalmas
 • Nem csupán a korona részt, de a fog gyökerét is pótolja, így segít a csontmennyiség megtartásában
 • Fémkorona vagy cirkónium korona
 • Csavaros felépítmény
 • Implantátum (műgyökér)

Mit érdemes tudni az Alpha-Bio implantátumról?

A terméket a 20 éve a szakmában tevékenykedő Alpha-Bio Tec készíti – immár 8 éve Nobel Biocare, a világ elsőszámú fogászati implantátum gyártójának szárnyai alatt. Az Alpha-Bio implantátumok egyik legnagyobb előnye a rendkívül nagyfokú stabilitás, amit az úgynevezett Nano Tec felszín kifejlesztésével ért el a gyártó. A cég az ehhez hasonló úttörő megoldásainak és a garantált minőségű eszközeinek köszönhetően nagy népszerűségre tett szert a fogorvosok és páciensek körében egyaránt.

Hogyan zajlik a kezelés?

Járja velünk végig a beavatkozás lépéseit és tudjon meg minden részletet!

1

Első lépés: Implantációs konzultáció

Minden implantációt megelőz egy általános fogászati felmérés, mellyel kideríthető, ha a szájban gyulladás, kóros góc, fogágybetegség van jelen. Ezekben az esetekben ugyanis először kezelni kell a problémát, és csak ezután foghatunk hozzá az implantációhoz.Érdemes a beavatkozást megelőzően egy szájhigiénés kezelést is beiktatni, a fogkövet eltávolíttatni, hogy tiszta lappal induljunk neki az implantációnak.

2

Második lépés: az implantátum beültetése

Az implantátum beültetése egy apró műtét – de műtét. A helyi érzéstelenítés garantálja, hogy Ön semmilyen fájdalmat ne érezzen a beültetés során. Az előkészületek után a fogorvos szabaddá teszi az implantáció helyét egy ínymetszéssel. Ezután történik az előfúrás, azaz az implantátum csontba helyezése, majd az implantátum felett a fogíny néhány öltéssel bezárásra kerül. Mindez nem tart tovább fél óránál.

3

Harmadik lépés: a gyógyulás időszaka

A beültetés után 3-6 hónapos gyógyulási időre kell számítania. Erre azért van szükség, mert a csontnak körbe kell nőnie az implantátumot. Természetesen ezt az időszakot nem szükséges foghiánnyal megélnie. Az implantátum fölé átmenetileg ideiglenes fogpótlást készíthetünk, amelyet ugyan csak óvatosan lehet terhelni, de a kíméletes étkezés nem jelent problémát és esztétikailag is megfelelőnek számít.

4

Negyedik lépés: felnyitás és fogínyformálás

Ha a beavatkozás területén a szövetek már valóban teljes nyugalomban vannak, új találkozóra kerül sor a fogorvosával. Ekkor történik meg a gyógyulási csavar behelyezése. Ezt a fogorvos szintén helyi érzéstelenítés mellett végzi: egy kis vágás segítségével szabaddá teszi az implantátumot és a csavart “behajtja” az implantátumba, ennek gyógyulási ideje 7-14 nap lehet.

5

Ötödik lépés: lenyomat készítés

A következő találkozó alkalmával orvosa egy speciális labor felépítmény segítségével lenyomatot vesz fogairól és az implantátumról, majd az így elkészült lenyomatot átadja a fogtechnikai labornak, hogy ott a meglévő fogakhoz harmonikusan illeszkedő implantációs fogpótlás készüljön. A lenyomat alapján a fogpótlás pár nap alatt készül el.

6

Hatodik lépés: a végleges fogpótlás behelyezése

A kész fogpótlást kezelőorvosa bepróbálja a helyére, hogy kiderüljön, minden szempontból megfelel-e mind az Ön elképzeléseinek, mind pedig a szükséges anatómiai kritériumoknak. Ha az implantációs fogpótlás tökéletesen kényelmes, színében, formájában is elnyerte az Ön tetszését és kezelőorvosa is “rábólint”, megtörténhet a végleges rögzítés. Az elkészült új fog ekkor már azonnal terhelhető, felszabadultan viselhető.

Mikula Andrea

„Őszintén szólva én személy szerint a kivehető fogsort rendkívül riasztónak találom. Többek között ezért is választottam az implantátumot. Szerettem volna megelőzni, hogy az évek múlásával kivehető fogsorra legyen szükségem. Emellett Molnár doktor úr meggyőzött, hogy az implantátumok segítségével sokkal természetesebb hatása lesz a fogsoromnak. Molnár doktor úrról csakis jókat tudok mondani róla. Udvarias, segítőkész, nagyon odafigyel, és aprólékosan dolgozik. Mindig mindent megbeszélt velem.”

Mikula Andrea

Páciensünk teljes élménybeszámolóját itt megtekintheti.

Gyakori kérdések és hasznos információk

 • Milyen korosztálynak ajánlott az implantátum kezelés?

  Gyakori tévhit, hogy az implantátum kizárólag az idősebb korosztály számára jelent megoldást. Valójában a fogászati implantátum kizárólag azoknál a pácienseknél nem végezhető el, akiknél még nem fejeződött be állkapocs növekedése, ezután már bárki számára lehetőség nyílik a kezelésre, aki foghiányban szenved.

 • Mitől függ, hogy kaphatok-e implantátumot?

  Ha Ön elég egészséges ahhoz, hogy kihúzzák a fogát, akkor valószínúleg ahhoz is elég egészséges, hogy implantátumot kapjon. A jó általános egészségi állapot és a megfelelő állkapocs csontozat kulcsfontosságú a beavatkozás szempontjából. Ha mindez adott, általában nincs akadálya az implantációnak.

 • Mekkora fájdalommal jár az implantátum beültetése?

  Az implantátum behelyezése helyi érzéstelenítés mellett történik. Ennek beadása olyan érzéssel jár, mint egy átlagos fogtöméskor kapott injekció. Amint az érzéstelenítő hat, a beavatkozás teljesen fájdalommentes.

 • Mennyi időbe telik az implantátum beültetése?

  Az implantáció időtartama attól függ, hány műgyökeret ültetünk be a szájba és ezek hol helyezkednek el. Egyszerű, komplikációmentes esetben a beavatkozás nem tart fél  óránál tovább.

 • Drága beavatkozás a fog implantátum?

  Az implantátum költségeit tekintve azt mondhatjuk, hogy egy hosszútávú befektetésről van szó, amely meghozza a gyümölcsét. Az implantátum ugyan egy rögzített hídnál magasabb árfekvésű fogászati beavatkozás, ám a fogbeültetés nagyságrendekkel tartósabb, így sokkal költséghatékonyabb, mint az egyéb megoldások.

 • Meddig tart az akció?

  A 2017. december 31-ig elfogadott kezelési tervet 2018. január 31-ig tudják igénybe venni.

Tudjon meg többet!

TEKINTSE MEG RENDELŐNKET!

Bejelentkezem első,
ingyenes konzultációra!

Profident Fogászati Centrum
Hívjon minket!
Kapcsolat