Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk Önökre is!

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincsen másképp. Ezért összegyűjtöttük és megválaszoltuk azokat a kérdéseket, amelyek már vagy elhangzottak felénk, vagy amelyekről mi gondoljuk, hogy fontosak lehetnek.

Egészségügyi intézményként eddig is minden törekvésünk arra irányult, hogy megóvjuk pácienseink egészségét, és ez most sincsen másképp. Ezért összegyűjtöttük és megválaszoltuk azokat a kérdéseket, amelyek már vagy elhangzottak felénk, vagy amelyekről mi gondoljuk, hogy fontosak lehetnek.

Nyitva tart a fogászat?

Igen. Zavartalanul, ám a helyzetnek megfelelően fokozott elővigyázatossággal működünk. Jelenleg semmi sem indokolja, hogy módosítsunk nyitvatartásunkon vagy változtassunk ellátási rendünkön. Természetesen nyomon követjük az aktuális híreket, fejleményeket, és ennek megfelelően alakítjuk működésünket.

Milyen intézkedések történtek a megelőzés érdekében?

  • Rendelőnkben az eddigieknél is jóval szigorúbb higiénés szabályokat vezettünk be, naponta többször alaposan fertőtlenítünk. Ez érinti a kezelőhelyiségeket, a várótermet, a mosdókat, a kezelőszékeket, kilincseket, asztalokat, foteleket A rendelő teljes területén rendszeresen szellőztetünk.
  • Kollégáink oktatása az új higiéniai szabályokról, a szükséges extra teendőkről mind elméleti, mind gyakorlati szinten megtörtént.
  • Recepciós kollégáink udvariasan felhívják az érkezők figyelmét egy alapos kézmosásra. Emellett – és nem helyette! – a recepciós pultra a páciensek számára kihelyezett kézfertőtlentő gél használatára is van lehetőség.
  • Szakembereink, ahogyan mindig, védőfelszerelésben (szájmaszk, gumikesztyű) dolgoznak. Jelentős készlet állt rendelkezésünkre, nem kerülhet arra sor, hogy valami kifogy. Kollégáink – ahogyan eddig is – csakis teljesen egészséges állapotban vállalják a munkát.

Mit tud Ön tenni?

  • Kérjük, hogy a rendelőbe történő érkezését követően alaposan mosson kezet, illetve használja a váróban, a recepción kihelyezett kézfertőtlenítő folyadékot.
  • Ha bármilyen betegség tüneteit érzékeli magán, kérjük, hogy időpontját telefonon módosítsa.

Ellátnak Önök külföldről, például Olaszországból érkező pácienseket?

A koronavírussal fertőzött országokból érkező külföldi pácienseket nem látunk el.

Hogyan bizonyosodnak meg arról, hogy adott páciens nem járt-e valamelyik érintett országban a közelmúltban?

Mostantól minden magyar és külföldi páciensünkkel aláíratunk egy nyilatkozatot, amelyben felelősségük teljes tudatában kijelentik, hogy fertőzött régióban nem jártak az elmúlt időszakban, nem érintkeztek fertőzött személlyel, illetve semmiféle betegség jeleit nem tapasztalják magukon.

Minden kedves Páciensünknek köszönjük a velünk való együttműködést!
Várjuk Önöket továbbra is a legnagyobb szeretettel és törődéssel!

Kedves Pácienseink!

Tekintettel a Nemzeti Népegészségügyi Központ 15150-1/2020/EÜIG határozatra, működésünket a mai naptól FELFÜGGESZTJÜK az alábbi tiltás alapján: „Az új koronavírus (2019-nCoV) okozta fertőzéssel kapcsolatos megbetegedésekkel összefüggésben 2020. 03.17. napjától visszavonásig a fogászati szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók számára a nem sürgős fogászati beavatkozások elvégzését megtiltom.” [Tovább a teljes határozatra]

Az érintett időszakban telefonos ügyeletet tartunk. Bármilyen fogászati kérdés, probléma esetén keressenek bennünket bizalommal +36 1 342 2546-es telefonszámon, és mi segítünk!

Vigyázzanak magukra és egymásra! A Profident csapata