Kérjük, olvassa el a Profident Fogászati Centrum által biztosított fogászati ellátással, valamint a fertőzésveszély elkerülése érdekében alkalmazott óvintézkedésekkel kapcsolatos információkat!

Kedves Páciensünk!

Klinikánkon minden feltétel adott ahhoz, hogy a fogászati beavatkozásokat maximális védelem mellett, teljesen biztonságosan végezzük el.

Infekciókontroll díjat nem számolunk fel.

 

Amit mi teszünk annak érdekében, hogy kizárjuk a fertőzés kockázatát:

  • Rendelőnkben az eddigieknél is jóval szigorúbb higiénés szabályokat követve dolgozunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a minden páciens után elvégzett alapos fertőtlenítésre, amely érinti a kezelőhelyiségeket, a várótermet, a mosdókat, a kezelőszékeket, kilincseket, asztalokat, székeket, foteleket, a padlót. A rendelő teljes területén rendszeresen szellőztetünk.
  • Recepciós kollégáink is maszkban végzik munkájukat.
  • Kollégáink – az orvosoktól és asszisztensektől kezdve a recepciósokon át a takarító személyzetig – oktatása az új járványügyi és higiéniai szabályokról, a szükséges extra teendőkről mind elméleti, mind gyakorlati szinten megtörtént.
  • Kollégáink csakis egészséges állapotban vállalják a munkát; bármilyen tünet esetén inkább otthon maradnak. Munkatársaink hőmérsékletét rendszeresen mérjük, és random tesztelésnek vetjük őket alá. Vigyázunk magunkra, hogy vigyázhassunk pácienseinkre is.
  • Rendelőnk minden munkatársa megkapta a COVID-19 elleni javasolt három vakcinát és teljes védettséget élvez a koronavírussal szemben!

 

És amit Öntől kérünk a fertőzés kockázatának elkerülése érdekben:

Kollektív érdekünk, hogy az egyéni felelősségvállalás megtörténjen, ezért pácienseinket a szabályok betartására, a józan ész és a lelkiismeret diktálta magatartásra kérjük. Ezzel:

  • elkerüljük a felesleges kontaktusokat
  • minimalizáljuk az egy helyiségben lévő személyek számát
  • megfelelő időt biztosítunk a fertőtlenítésre és az előkészítésre

és legfőképpen valódi biztonságot teremtünk mind pácienseink, mind kollégáink számára!

Hisszük, hogy a keresztfertőzések megakadályozására mindig is felkészült, és a koronavírus-járvány kitörése óta folyamatosan az eddigieknél is szigorúbb szabályok szerint működő fogászatok a hétköznapi élet egyéb helyszíneinél – munkahely, iskola, menza, tömegközlekedési eszközök, bevásárlóközpontok – jelenleg jóval biztonságosabb környezetnek számítanak!  

Együttműködését hálásan köszönjük! Várjuk Önt nagy szeretettel és maximális törődéssel!

A Profident csapata

 

Miért állítjuk azt, hogy a fogászati ellátás semmivel sem jelent nagyobb kockázatot a COVID-19 megjelenése óta, mint azelőtt? Cikkünkből megtudhatja!