Dr. Fazekas Tamás

Konzerváló fogászat és fogpótlástan rezidens

2017 ősze óta tagja a Profident csapatának.

Ő is, mint sok kollégája, úgy kezdi történetét, hogy gyerekkorától érdekelte az emberi szervezet működése. Felmérte, hogy a legtöbb tudást e témában az orvosi egyetemen sajátíthatja el. Mivel szereti a finom manuális munkákat, és ennek gyakorlására a fogorvosi pályán bőven van lehetőség, nem volt kérdés, melyik karon köt ki. Szakterülete a konzerváló fogászat és fogpótlástan, a kezdetektől e szakirány felé vonzódik leginkább.

Átérzi a páciensek félelmét, ezért törekszik az alapos és érthető kommunikációra, a gyors és fájdalommentes kezelésre. A fogorvosi munka szépségét az új életminőséget kapott páciensek örömében látja.

Személyes tulajdonságai közül kiemeli, hogy megvan benne a szakma iránti alázat és a szorgalom, ami nélkül a tudás keveset ér, hiszen a siker kulcsa a kíváncsiság, a folyamatos fejlődés.

Fogékony az újdonságokra; szerencsére a Profident szakemberei – a rendszeres továbbképzéseknek hála – képben vannak az aktualitásokkal kapcsolatban. A technikai háttér is adott a fejlődésre, van mód például mikroszkopikus gyökérkezelésre, amivel nem sok rendelő büszkélkedhet. Az inspiráló környezet, a hatékony szakmai együttműködés és a tapasztalatcsere hatalmas lendületet ad a fiatal orvosok karrierjének.

Egyre elfoglaltabb, de a természetben eltöltött aktív időre, valamint a családi kötelékek ápolására mindig megtalálja a módot.