Dr. Gucsi Végh Krisztián

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, vezető főorvos

Dr. Gucsi Végh Krisztián a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, rendelőnk főorvosa.

Diplomáját 2004-ben szerezte a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2007-ben szakvizsgát tett, és ugyanabban az évben érkezett a Profidentbe. 2013 szeptembere óta rendelőnk tutora, 2015-től vezető főorvosa.

Munkáját kivételes igényesség és precizitás jellemzi. Fő szakterülete a protetika, azon belül is a különböző implantátumokra készített felépítmények, fogpótlások kivitelezése.

Csapatjátékos, de egyben remek irányító. Azt mondja, a végső fogpótlás esztétikája, funkciója összehangolt teammunka eredménye. A folyamatot a protetikus fogja egybe, ő koordinálja a pácienst, a különböző specialistákat és a fogtechnikust; feladata a pontos tervezés, a proaktív gondolkodás.

Reformer mentalitásából ered, hogy folyamatosan kutatja a szakmai innovációkat. Tevékenysége eredményeként mára a rendelőben napi szinten alkalmazzák a fogászati mikroszkópot (pl. a gyökérkezelésekhez), a nagy felbontású CT készülékeket, a páciens állkapocsviszonyait még pontosabban meghatározó arcíves regisztrációt, a gyökércsatorna gépi megmunkálását lehetővé tevő speciális Reciproc gyökérkezelési rendszert.
Komoly szerepe volt a Profidentben jelenleg elérhető innovatív implantációs rendszerek bevezetésében. Ő áll a technikusi munkákat végző modern, digitális alapokon nyugvó fogtechnika labor létrehozásának hátterében, és oroszlánrésze van abban is, hogy a hagyományos lenyomatvétel helyett hamarosan a digitális eljárást alkalmazhatják a Profident specialistái, hiszen forradalmi eszközzel, egy intraorális szkennerrel bővül a géppark.

A Profident Fogászati Centrum oktatóintézményként is elismert, az ide érkező rezidensek minden szakmai és emberi támogatást megkapnak a szakvizsgáig vezető úton, és utána is. Ebben dr. Gucsi Végh Krisztiánnak jelentős szerepe van, tutorként immár hosszú évek óta terelgeti az egyetemről érkező fiatalokat. Türelmének, magas szintű szakmai tudásának, segítőkész, támogató hozzáállásának köszönhetően népszerű nemcsak a rezidensek, de tapasztalt kollégái és a páciensek körében is.

Dr. Gucsi Végh céltudatos és elhivatott szakemberként folyamatos szakmai fejlődésre törekszik a saját ambíciói kielégítése és a páciensei jól-léte érdekében. Éppen ezért a nívós fogászati továbbképzések állandó résztvevője. Kiválóan beszél angolul.

A hivatása adta feladatokon túl felesége és hároméves iker lányai töltik ki az életét, a családja a legnagyobb boldogsága.