Dr. Péter György
MOM, MSc

Főorvos, Dento-alveoláris sebész szakorvos

A fogászati implantáció nemzetközileg is elismert szaktekintélye, napi szinten végez teljes szájrehabilitációkat. 

Óriási tapasztalattal rendelkezik a CAD/CAM technológiával készült implantátumos fogpótlások, a csontpótló eljárások, valamint az azonnal terhelhető implantátumok terén; az országban ő végzi az egyik legnagyobb számban az All-on-4 koncepciót alkalmazó szájsebészeti beavatkozásokat. Ismereteit hazai és nemzetközi nívós képzéseken bővíti, mert tisztában van azzal, hogy csakis folyamatos fejlődéssel maradhat a szakma élvonalában. 

A fogászati ellátás során rendkívül fontosnak tartja az összehangolt csapatmunkát. A Profidentet is kollégáival közösen, őket bevonva kívánja a már meglévő stabil alapokra építkezve ugyan, de új irányba vinni, még profibbá, még szerethetőbbé tenni. A mind magasabb minőséget képviselő szolgáltatás érdekében szakmai célként a munkafolyamatok hatékonyságának fokozását, ügyfélszolgálati szempontból a páciensekkel való kommunikáció tökéletesítését tűzte zászlajára.  

Szájsebészként a fogászat forradalmi vívmányait napi szinten alkalmazza; nem csoda, hogy vezetőként is eltökélt célja, hogy a Profidentet a digitális fogászat világában még a jelenleginél is mélyebbre vezesse. Így a lassan három évtizede működő, a versenytársak között folyamatosan az élen járó intézmény nem csak lépést tarthat a fejlődéssel, hanem meg is előzheti azt.