Időpontot kérek!

30-40% kedvezmény dentálhigénés kezelésre és fogfehérítésre

Valentin-napi (mosoly)akció!
nem csak szerelmeseknek

Már megtalálta az Igazit?
Esetleg még keresi a nagy Ő-t?
Vagy jól érzi magát egyedül is?

Legyen bármi is a válasza, mosolyszépítő kezeléseinkkel csak nyerhet!
Vegye igénybe szájhigiéniai és / vagy fogfehérítő eljárásainkat
MOST AKÁR 40%-KAL KEDVEZŐBB ÁRON!*

Fogkő-eltávolítás

19 500 Ft helyett most csak 13 000 Ft

Homokfúvás

10 000 Ft helyett most csak 7 000 Ft

Otthoni
fogfehérítés

58 000 Ft helyett most csak 35 000 Ft

Zoom rendelői
fogfehérítés

110 000 Ft helyett most csak 69 000 Ft

*Ajánlatunkat a 2021. február 3. és március 1. között bejelentkezők vehetik igénybe!

Bemutatjuk dentálhigiénikus csapatunkat

Rumi Szilvia, Kupa Tünde, Kakucsi Erzsébet és Bartók Anita – ők az üde és egészséges mosoly őrangyalai a Profidentben. Mosolygósok, kedvesek, lelkesek és lelkiismeretesek; munkájukat elhivatottan, a Profidentre jellemző magas szakmai színvonalon végzik. Pozitív hozzáállásuk Önt is magával ragadja, a kezelés eredményeként kapott tiszta, friss érzés és a ragyogó fogak pedig garantáltan megelégedettséggel töltik el!

Az engedmény a dentálhigiénikusaink által kivitelezett beavatkozásokra vonatkozik; amennyiben Ön az orvosával végeztetné el akciós kezeléseink valamelyikét, ajánlatunk nem érvényes!

A fogkő-eltávolítás lépései

Állapotfelmérés

A tényleges kezelést alapos állapotfelmérés előzi meg. Túlérzékeny fogak, fognyaki kopás, visszahúzódott íny esetén a kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük.

Fogkő-eltávolítás

A depurátor készülék apró ultrahang-lökésekkel eltávolítja a ragacsos lepedéket és szinte „lerobbantja” a kemény fogkövet. Az ultrahang csak a fogkővel kíméletlen, a fogzománccal nagyon is kíméletes! Az eljárást szükség esetén kézi műszeres kezeléssel egészítjük ki.

Polírozás

Puha sörtéjű kefére vitt polírozó pasztával megtisztítjuk a fogfelszínt. Az erős elszíneződések, lerakódások, a nehezen megközelíthető behúzódások, barázdák esetén a modern gépi Prophyflex homokfúvásos technikát alkalmazzuk. Fogágybetegségben szenvedőknél ez a megoldás nem javasolt.

Tanácsadás

A kezelés teljes értékű része, amikor is személyre szabott tanácsokkal látjuk el Önt a helyes fogápolási technikával, a fogsorához ideális fogtisztító eszközök használatával kapcsolatban. A megfelelő gondozással megelőzhetjük, késleltethetjük a plakk lerakódását, a fogkőképződést.

Sydney és a Profident

„Több, mint 10 éve járok a Profident Fogászati Centrumba – így mondhatom, hogy gyermekként kerültem ide. Sokan rettegnek a fogászati beavatkozásoktól, ám itt nincs mitől tartani. Én személy szerint úgy érkezem minden alkalommal, mintha hazatérnék. Szinte a teljes csapat foglalkozott már velem, és egytől egyig mindenkivel maximálisan meg vagyok elégedve! Kész kikapcsolódás az itt töltött idő, és erre az érzésre a kellemes környezet csak rátesz egy lapáttal!”

(Sydney van den Bosch, Miss Earth Hungary 2014)

Amit a mosolyszépítő, mosolyfrissítő beavatkozásokról tudni érdemes!

 • Milyen jelek utalnak a fogkő jelenlétére?

  Kellemetlen szájszag, rossz szájíz; sötétvörös, duzzadt, fájdalmas íny;
  fogmosáskor, étkezéskor, akár spontán kialakuló ínyvérzés;
  szürkés-sárgás, esetenként barnás elszíneződések, lerakódások a fogfelszínen.

 • Mi befolyásolja a fogkőképződés mértékét?

  A fogkő kialakulásának üteme függ a fogtisztítás, szájápolás módszerétől és gyakoriságától, az életmódtól, egyéni rossz szokásoktól (helytelen táplálkozás, elégtelen rágás, állandó nassolás). De a szabálytalan, torlódott fogsor, a rossz fogtömés vagy egy rosszul illeszkedő korona is generálja a képződését, hiszen ezek alapos tisztítása jóval nehezebb, mint a szabályos fogazaté. Sokan öröklötten hozzák azt a baktériumflórát, ami jobban hajlamosít a fogkövesedésre.

 • Melyek a dentálhigiénés kezelés elhanyagolásának következményei?

  A leggyakoribb következmények: rossz lehelet, fogszuvasodás, íny- és fogágybetegségek, fogvesztés, állkapocscsont-pusztulás.
  De a fogkő jelenléte a teljes szervezetre kihat, gyengíti az immunrendszert, ennek következtében hajhullás, bőrpanaszok, ízületi bántalmak, akár szívproblémák is jelentkezhetnek.

 • Mit tapasztalhat a dentálhigiéniai beavatkozás eredményeként?

  Lehelete, szájíze üdévé, kellemessé válik, szájürege tartósan felfrissül!
  A baktériumok számára kedvező környezetet biztosító lepedék és fogkő eltávolításával megszűnik a fogínygyulladás, csökken a fogszuvasodás esélye, a fogvesztés lehetősége.
  A fogak és a teljes szájüreg tisztán tartása jóval egyszerűbbé válik.
  A foltok, elszíneződések eltávolítása után fogai fehérebbé, csillogóbbá válnak.
  A gyulladástól mentesített íny is visszanyeri egészséges rózsaszínes színét!

 • Kinek ajánlott és kinek nem a szájhigiénés kezelés?

  Mindenkinek ajánlott, és vannak helyzetek, amikor kiemelten fontos a fogak professzionális megtisztítása! A sikeres fogászati kezelések feltétele a fogkőmentes fogazat és a gyulladásoktól mentes, egészséges íny, ezért érdemes egyes beavatkozások (tömés, fogszabályozás, fogpótlás, és különösen a szájsebészeti beavatkozások!) előtt alávetnie magát egy professzionális fogtisztításnak! Javasolt a kezelés fogszabályozás után, és kötelező a rendelői vagy otthoni fogfehérítő beavatkozásokat megelőzően.
  Kontraindikáció viszonylag kevés van, de például pacemakerrel élő pácienseknél az ultrahangos depurálás nem alkalmazható.

 • Hogyan őrizheti meg tartósan a fogkő-eltávolítással elért eredményt?

  Ne vegye félvállról a fogmosást!
  A technika fontosabb, mint az erő: alapszabály, hogy az íny irányából a korona felé haladó körkörös vagy „sepregető” gyengéd mozdulatokkal tisztítsa fogait.
  A fogközök, belső fogfelszínek, hátsó fogak tisztításáról, valamint a nyelv ápolásáról se feledkezzen meg!
  Használjon fogköztisztító eszközöket, melyekkel könnyen eltávolítható a fogközökben rekedt ételmaradék, megtelepedett plakk, ezáltal megelőzheti a fogszuvasodást és az ínygyulladást!
  Kerülje a dohányzást, mert a rendszeresen dohányzóknál nagyobb valószínűséggel és gyorsabban alakul ki fogkő.
  Mérsékelje a cukros ételek, italok, a kávé, tea és a színes alkoholok fogyasztását, mert ezek hozzájárulhatnak a fogak károsodásához, elszíneződéséhez.
  Fogyasszon több vitamint! Fogai és az íny egészségének megőrzésében segít a rendszeres C-, D-, és B-vitamin bevitel!

 • Mit nyerek az opcionálisan választható homokfúvással?

  Erős elszíneződések, lerakódások, nehezen megközelíthető behúzódások, barázdák, fogtorlódás esetén ajánlott a modern gépi Prophyflex homokfúvásos technika alkalmazása. Az eljárás során nagy nyomáson finomszemcsés anyagot fújunk a fog felszínére. A speciális mészporból és ásványi sókból álló anyag a legmakacsabb lerakódásokat, elszíneződéseket is eltávolítja. Fogágybetegségben szenvedőknél ez a megoldás nem alkalmazható.

 • Mikor javasolt a professzionális fogfehérítés?

  A fogfehérítés elsősorban esztétikai eljárás, a mosoly szebbé tételének hatékony eszköze. Főként azokat célozza meg, akik nincsenek megelégedve fogaik eredeti színével. Ugyanakkor orvosi szempontból is indokolt lehet alkalmazása, például a restaurációs kezeléseket megelőzően, hiszen a fogpótlások színét célszerű a fehérítéssel javított fogsorhoz igazítani. A fogszabályozó kezelés befejeztével is javasoljuk az eljárást (professzionális fogtisztítással együtt), hogy a fogsor ne csak rendezett, de ragyogó is legyen!
  Az elszíneződött fogsor rontja a megítélést és rossz hatással van az önbecsülésre, így akár pszichés gondokat is eredményezhet; ellenben a tiszta, fehér fog egészséget, ápoltságot, vitalitást tükröz, vonzóvá, fiatalossá tesz, így az önértékelésre is pozitív hatással van.

 • Milyen fogfehérítő módszerek léteznek?

  Ma már választhat, hogy az otthonában vagy rendelőnkben veszi igénybe a professzionális fogfehérítést. Döntsön bármelyik mellett, a kezelés segítségével szembetűnő színváltozást érhetünk el a fogakra teljesen biztonságos módon.

 • Kinél végezhető el a fogfehérítő beavatkozás?

  Az eljárás azoknál alkalmazható, akiknél teljesülnek a következő feltételek: ép szájüreg, egészséges fogíny, szuvasodásoktól, fogkőtől és lepedéktől mentes, tiszta fogazat. A beavatkozást minden esetben komplex szájhigiéniai kezelés, fogkő-eltávolítás előzi meg!

 • Kinek nem javasolt a fogfehérítés?

  Nem végezzük el a beavatkozást, ha Ön: erősen kopott fogazattal és fognyakakkal bír; túlzott fogérzékenységben szenved; mikrorepedések vannak a fogfelszínén; fogágygyulladással küzd; fogazatán kiterjedt szuvasodás van; melanomás beteg; fényérzékenységet okozó gyógyszert szed; várandós vagy szoptatós kismama; az eljárás során használt bármely anyagra érzékeny, allergiás; 18 év alatti.

 • A meglévő fogpótlás, tömés kizáró ok lehet?

  Nem. Ám azt meg kell jegyeznünk, hogy az eljárás csak a természetes foganyagnál működik, a koronák, az inlay-ek (betétek), a tömések nem világosodnak ki. Ezért fontos, hogy először a fogfehérítést végezzük el és azután az esetlegesen szükséges javításokat.

 • Fájhat a fogfehérítés?

  A rendelői ZOOM fehérítés teljesen fájdalommentes, utána néhány napig enyhén érzékenyek lehetnek a fogak, az íny. Az otthoni fehérítés közben ritkán előfordul, hogy a fogak érzékennyé válnak. Ha ez bekövetkezik, iktasson be 1-2 nap szünetet és várja meg, míg megszűnik az érzékenység. Ha bizonytalan, feltétlenül kérje fogorvosa vagy dentálhigiénikusa tanácsát.

 • Biztonságos a fogfehérítés?

  Mivel a folyamat a fog felszínén, nem pedig a belsejében zajlik, a fog szerkezete változatlan marad. Ezért van, hogy a kezelés igény szerint rendszeresen ismételhető. A professzionális fogfehérítés garantáltan eredményes, ugyanakkor teljesen biztonságos.

 • Hogyan történik a rendelői körülmények között végzett fogfehérítés?

  Válassza akár a rendelői, akár az otthoni fogfehérítést, a beavatkozást minden esetben szájhigiéniai kezelés, fogkő-eltávolítás előzi meg.
  Az eljárás kb. másfél órát vesz igénybe, ez idő alatt több árnyalatnyi színjavulást érhetünk el. A fogak felszínére fehérítő gélt viszünk, majd speciális kék fénnyel aktiváljuk a gélben található összetevőket. A folyamatot szükség szerint ismételjük, míg el nem érjük a kívánt hatást: a ragyogó, fehér fogsort!

 • Hogyan zajlik az otthoni fehérítés?

  Ebben az esetben is a komplex szájhigiéniai kezelés az első lépés.
  A fehérítő eljáráshoz a rendelőben vett lenyomat alapán a fogtechnikus elkészíti a sínt a felső és alsó fogívre. Átadáskor a sín alkalmazásának módját részletesen elmagyarázzuk Önnek. A fogfehérítő géllel megtöltött sínt fogmosást követően kell felhelyezni a fogakra, naponta néhány órára. A kezelés időtartama minimum négy, maximum hat nap.

 • Mennyire tartós a fogfehérítéssel elért eredmény?

  Ha Ön

  követi a dentálhigiénikus útmutatásait a fogfehérítő kezelés alatti és utáni teendőket illetően; gondosan ápolja fogait, ínyét; felhagy az étkezési és életmódbeli rossz szokásokkal (pl. dohányzás, mértéktelen kávézás, színező ételek, italok rendszeres fogyasztása); rendszeresen igénybe veszi a szakszerű fogkő-eltávolítást,

  akkor a csillogóan fehér fogsor hosszú távra garantált!

 • Otthoni vagy rendelői fogfehérítés: melyiket válasszam?

  Ami közös: mindkét módszer professzionális anyagokat alkalmaz, biztonságos, hatásos és megadja a vágyott ragyogást.

  Ami a rendelői fehérítés mellett szól:

  • gyorsabb
  • azonnali eredményt hoz, „egy ülésben”, előkészítéssel együtt kb. másfél óra alatt elérhető a kívánt árnyalat
  • az egyes fogakat külön-külön tudjuk fehéríteni, így például a gyökérkezelést követően elszíneződött fogak az egészségesekhez hasonló árnyalatúvá tehetők

   

  Ami az otthoni eljárás mellett szól:

  • kevesebb a fogorvosi székben eltöltött idő, otthona kényelmében végezheti a fehérítést
  • költséghatékonyabb
  • Ön kontrollálja a folyamatot, így biztosan azt az árnyalatot kapja, amit szeretne.
 • Mi van akkor, ha túlzottan elszíneződtek a fogaim?

  Ha az elszíneződés oly mértékű, hogy fogfehérítéssel nem kezelhető, akkor se keseredjen el! Számtalan egyéb módszer van a kezünkben, amellyel megadhatjuk Önnek álmai vakítóan fehér mosolyát: esztétikus héjak, cirkónium korona stb.

 • Meddig tart az akció?

  Mosolyszépítő, mosolyfrissítő kezeléseinket a 2021. február 3. és március 1. között bejelentkező pácienseink vehetik igénybe ezen a szuperkedvezményes áron.

  Az engedmény a dentálhigiénikusaink által kivitelezett beavatkozásokra vonatkozik; amennyiben Ön az orvosával végeztetné el akciós kezeléseink valamelyikét, ajánlatunk nem érvényes!

Foglaljon időpontot most!