DR. DANKA ESZTER

2018 tavasza óta tagja a Profident csapatának.

Az egészségügy világa mindig vonzotta, és nagy az igénye a gazdagító emberi kapcsolatokra. Éveken át szenvedélyesen rajzolt és szobrászkodott, az alkotás az élete része. És mivel a fogorvoslás egyszerre kreatív alkotás, gyógyítás és pszichológiai tevékenység, mindent megtalál benne, ami számára fontos.

Az egyetemi évek alatt fogászati asszisztensként dolgozott, így korán megismerkedett a szakma gyakorlati oldalával. A Semmelweis Egyetemen 2015-ben végzett; az intézmény azóta is az élete része, a Konzerváló Fogászati Klinikán oktat. A tanításban kiteljesedik, az egyetemi közeg pedig inspirálja, hiszen karnyújtásnyira elérhető minden technológiai újdonság és fejlesztés.

Kezeléskor, ameddig csak lehetséges, a saját fog megtartására törekszik. Munkájának fontos része a prevenció és az edukáció.

Derűs, vidám, örök optimista, és hisz abban, hogy tükörként viselkedünk: azt kapjuk vissza, amit adunk. Ha ő mosolyt, nyugalmat, türelmet sugároz, figyelemmel és empátiával fordul a páciens felé, akkor a páciens is feloldódik, megnyugszik, megnyílik; és onnantól nincs akadálya a sikeres együttműködésnek.

Rengeteget dolgozik, de ezt nem teherként éli meg. Sőt, marad energiája arra, hogy minden másnap este, munka után még futni induljon és heti kétszer angolórát vegyen – ragaszkodik ahhoz, hogy külföldi diákjainak magas színvonalon, igényes módon adja át a tudást.

A Profidentben remekül érzi magát, mert a rendelőt jellemző nyugodt légkör és emberi tempó mellett sokkal több energiája és figyelme jut egy-egy páciensre. Fontos számára, hogy számíthat a kollégáira, hogy egy csapatként dolgoznak. Ebből a légkörből a páciens is csak profitálhat.

Olvassa el a dr. Danka Eszterrel készült hosszabb anyagunkat is!

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombat
08.00
Dr. Danka Eszter
Szombatonként változó rendelési idő, kérjük érdeklődjön a recepción az alábbi telefonszámon: +36 1 342 2546
08.00
21.00
09.00
10.00
11.00
12.00
13.00
14.00
15.00
16.00
17.00
18.00
19.00
20.00

Hétfő

Szerda

Péntek

Szombat

No events available!

Kedves Pácienseink!

Tekintettel a Nemzeti Népegészségügyi Központ 15150-1/2020/EÜIG határozatra, működésünket a mai naptól FELFÜGGESZTJÜK az alábbi tiltás alapján: „Az új koronavírus (2019-nCoV) okozta fertőzéssel kapcsolatos megbetegedésekkel összefüggésben 2020. 03.17. napjától visszavonásig a fogászati szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók számára a nem sürgős fogászati beavatkozások elvégzését megtiltom.” [Tovább a teljes határozatra]

Az érintett időszakban telefonos ügyeletet tartunk. Bármilyen fogászati kérdés, probléma esetén keressenek bennünket bizalommal +36 1 342 2546-es telefonszámon, és mi segítünk!

Vigyázzanak magukra és egymásra! A Profident csapata