HU

DR. PAPP-SZKLENÁR KATALIN

Dr. Papp-Szklenár Katalin a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2007-ben. Elsősorban fogászattal kapcsolatos pozitív gyermekkori tapasztalatai, valamint kiemelkedő kézügyessége miatt fordult érdeklődése a fogorvosi pálya felé.

Dr. Papp-Szklenár Katalin az egyetem elvégzését követően a Profident Fogászati Centrumban kezdte meg rezidensi munkáját, majd 2010-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tett. Konzerváló fogszakorvosként célja a fogak megőrzése, a fog-és szájbetegségek korai felismerése, és azok további súlyosbodásának megakadályozása. Kedvenc területe az esztétikai fogászat, de szájsebészeti beavatkozásokat is szívesen végez, emellett az elmúlt években széleskörű tapasztalatra tett szert az endodoncia, vagyis a gyökérkezelések terén.

Elkötelezett a gyógyítás irányába, a fogászatban leginkább azt szereti, hogy emberekkel foglalkozhat, és közben kiélheti manualitás iránti igényét is. Munkája során nagy hangsúlyt helyez a nyitott, empatikus hozzáállásra és a nyugodt, barátságos légkör megteremtésére, valamint fontosnak tartja a részletes és érthető tájékoztatást a kezelési lehetőségekről és a beavatkozások menetéről. A jövőben szeretné tudását a szájsebészet terén még inkább elmélyíteni.

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
09.00
Dr. Papp-Szklenár Katalin
09.30
14.30
10.00
11.00
12.00
13.00
14.00

Hétfő

  • Dr. Papp-Szklenár Katalin
    09.30 - 14.30
No events available!
Profident Fogászati Centrum
Hívjon minket!
Kapcsolat