HU

DR. ZVEKÁN PÉTER

2017 óta tagja a Profident orvoscsapatának.

Szereti a kihívásokat, mindig is emberekkel akart foglalkozni, ráadásul olyan területen, ahol a kézügyességét, kreativitását is használhatja. Így szinte szó szerint kézenfekvő volt, hogy fogorvos lesz belőle. A Semmelweis Egyetemen töltött évek alatt tudományos diákköri munkát végzett az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézetben, valamint a Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézetben, ahol orális patológiával foglalkozott. Tanulmányi utazásai során dolgozott a müncheni, valamint a bécsi egyetem szájsebészeti osztályán. Diplomája megszerzése után a Honvéd Kórház Fej-nyaksebészeti Osztályán helyezkedett el rezidens orvosként, majd a szakvizsgát követően szakorvosként. Fő érdeklődési területe az ambuláns szájsebészet, illetve a fogászati implantáció.

Munkájában precíz, alapos, megfontolt és maximalista, saját bevallása szerint olykor túlságosan is. Empatikus a betegekkel, átérzi és megérti félelmüket; pontosan ezért törekszik a gyors és fájdalommentes kezelésekre. Könnyen alkalmazkodik, kooperatív a kollégákkal, ezzel a tulajdonságával tökéletesen beleillik a Profident együttműködő szakmai csapatába.

Tudását naprakészen tartja, rendszeresen látogatja a hazai és nemzetközi továbbképzéseket, hogy munkája során a legkorszerűbb módszereket alkalmazhassa. Kifejezett érdeklődést mutat a periimlpantitisek (az implantátumok körüli lágy- és keményszövetek gyulladásának) sebészi és konzervatív kezelési módszerei, valamint a lágyrészmanagement iránt.

Szabadidejében szívesen horgászik vagy búvárkodik; a lényeg, hogy víz legyen, no meg kihívás!

Profident Fogászati Centrum
Hívjon minket!
Kapcsolat