Részlet-
fizetési
lehetőséggel!

Jelentkezzen be most Ingyenes konzultációra!

Új mosolyról álmodik?
Soha nem volt még ilyen elérhető!

Az Ön mosolya nálunk eddig sem volt részletkérdés – a fizetés viszont mostantól az! Gyakran előfordul, hogy álmainknak anyagi lehetőségeink szabnak határt, sőt, olykor az olyan alapvető dolgok is elérhetetlen távolságba kerülnek, mint az egészség, az igényes külső, az önfeledt nevetés vagy egy örömteli étkezés.

De nem velünk!

Szenzációs újdonság a Profidentben:
Implantációs fogpótlás részletre!

Pénzügyi partnerünk, a Magyar-Hitelközvetítő Kft. közreműködésével Ön mostantól RÉSZLETRE, ÖNERŐ NÉLKÜL juthat hozzá a kiemelkedő színvonalú fogászati ellátáshoz. Felejtse el az egy összegben fizetendő költségeket: ezzel a finanszírozási lehetőséggel fogászati kezelése kiszámítható, tervezhető havi kiadás lesz a családi költségvetésben!

Implantátum hitelre – ezzel mi megtettük az első lépést, most Önön a sor! És hogy mit kell tennie? Jelentkezzen be hozzánk egy állapotfelméréssel egybekötött első konzultációra, hogy közösen kiderítsük, melyik az Ön számára legoptimálisabb implantátum beültetési lehetőség, és hogy időben és költségekben ez mit jelentene. Érdeklik a további részletek?

Akár mindössze 13 880 Ft/hó törlesztőrészlettel!*

(700 000 Ft felvett kölcsön esetén,
60 hónapos futamidővel.)

* Reprezentatív példa. Jelen kalkuláció nem minősül ajánlattételnek és nem helyettesíti az általános hitelbírálatot.

Ajánlatunk

INGYENES KONZULTÁCIÓ ÉS KEZELÉSI TERV

A díjmentes első konzultáció során alkalma nyílik szakorvosunkkal egyeztetni elképzeléseit, feltenni kérdéseit. Az állapotfelmérés alapján részletes kezelési tervben teszünk javaslatot Önnek a legoptimálisabb implantátum beültetési lehetőségekről.

TARTÓSAN KEDVEZŐ ÁR

Az Alpha-Bio és Nobel implantátumcsalád kiváló minősége és széleskörű alkalmazhatósága miatt egyaránt népszerű. A Profidentben tartósan kedvezményes árakat nyújtunk pácienseink számára, így például a kiváló minőségű Alpha-Bio implantátumot nálunk a legkedvezőbb piaci áron, 94.900 Ft-ért* kaphatja meg.
*Az ár egy darab titánium implantátum csavarra vonatkozik és nem tartalmazza a felépítményt és a fogkoronát.

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

Csavartunk egyet ajánlatunkon: a legjobb ár mellé részletfizetési lehetőséget is kínálunk, ami azt jelenti, hogy fix kamatozású havi részletekben, választható futamidő mellett, önerő nélkül fizetheti ki fogászati implantációs kezelését. Hitelközvetítéssel foglalkozó, a piacvezető magyar bankok által elismert pénzügyi partnercégünk közreműködésével most ingyenes tanácsadás keretein belül tájékozódhat az Ön számára legkedvezőbb banki finanszírozási lehetőségekről. Nincs sorban állás és elhúzódó hitelbírálat: a személyre szabott, teljeskörű banki ügyintézés nemcsak kényelmes, gyors és hatékony szolgáltatás, de díjmentes is.

10 ÉV GARANCIA

A titániumból készült implantátumokra 10 év garanciát vállalnak a gyártók. A csavar anyagában történt károsodás (pl.: csavartörés) esetén az implantátumot térítésmentesen kicseréljük. Annak bizonyítékául, hogy Ön valóban Alpha-Bio vagy Nobel implantátumot kapott, egy hivatalosan kiállított tanúsítványt kap kezelése végén.

KÉNYELEM MINDENEK FELETT: SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS HELYBEN!

Nem hagyjuk, hogy kérdései maradjanak akár az eljárással, akár a részletfizetési lehetőséggel kapcsolatban! Ezért a Profidentben egyedülálló módon lehetőséget teremtettünk arra, hogy nyugodt körülmények között, egy privát beszélgetés keretében fogászati szakkonzulensünk igazítsa el Önt az az eljárással kapcsolatos információk sokaságában.

Jelentkezzen be most Ingyenes konzultációra!

HOGYAN KALKULÁLJON?

Egy összetett kezelés teljes ára összetett költségekből áll, nem könnyű a számolás. Példánkkal azt mutatjuk meg, hogyan alakul egy-egy implantációs eljárás végösszege*. A mellékelt példa egyetlen foghiány pótlására alkalmazott szóló implantátumra (Alpha-Bio implantátum csavar + csavarozott felépítmény + fémkerámia korona) vonatkozik! Más típusú felépítmény és korona alkalmazásakor az ár az ártáblázatban megadott összegek alapján módosul!

*Ha velünk számol, leszámolhat a rejtett, előre nem látható költségekkel,
és már a kezelés megkezdése előtt tisztában lehet a végösszeg mértékével.

Implantátum kép
Termék/SzolgáltatásÁr
Konzultáció + röntgen + kezelési tervINGYENES
CT felvétel22 000 Ft
Arcív25 000 Ft
szükség esetén
Alpha Bio implantátum94 900 Ft
Implantátum beültetésINGYENES
Érzéstelenítő1 600 Ft
Gyógyulási idő3 hónap
Implantátum körüli ínyformázás2 500 Ft
LenyomatvételINGYENES
Alpha Bio csavarozott felépítmény55 500 Ft
Ideiglenes korona (foganként)8 900 Ft-11 500 Ft
szükség esetén
Fémkerámia korona implantátumra61 900 Ft
Összesen272 300 Ft

Gyakori kérdésekaz implantációról

 • Mi a fogászati implantátum?

  A fogászati implantátum egy kicsi, titániumból készült „pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás, legyen szó koronáról, hídról vagy akár teljes fogsorról.

 • Milyen esetekben érdemes az implantációt választani?

  Megfelelő szájhigiénia és anatómiai adottságok, valamint kielégítő általános egészségi állapot mellett bárki alávetheti magát a beavatkozásnak. Az implantációval egy vagy több hiányzó fogat is pótolhatunk, sőt, az eljárás lehetővé teszi, hogy akár teljes foghiány esetén is visszaszerezhessük rágóképességünket és önbizalmunkat! Általánosságban tehát azt mondhatjuk, hogy ameddig az anatómiai környezet megfelelő, vagyis nincs extrém csonthiány, addig az implantáció elvégezhető – életkortól függetlenül.

 • Milyen korosztálynak ajánlott az implantátum kezelés?

  Gyakori tévhit, hogy az implantátum kizárólag az idősebb korosztály számára jelent megoldást. Valójában a fogászati implantátum kizárólag azoknál a pácienseknél nem végezhető el, akiknél még nem fejeződött be az állkapocs növekedése, ezután már bárki számára lehetőség nyílik a kezelésre, aki foghiányban szenved.

 • Mitől függ, hogy kaphatok-e implantátumot?

  Ha Ön elég egészséges ahhoz, hogy kihúzzák a fogát, akkor valószínűleg ahhoz is elég egészséges, hogy implantátumot kapjon. A jó általános egészségi állapot és a megfelelő állkapocs csontozat kulcsfontosságú a beavatkozás szempontjából. Ha mindez adott, általában nincs akadálya az implantációnak.

 • Mekkora fájdalommal jár az implantátum beültetése?

  Az implantátum beültetése helyi érzéstelenítés mellett történik, így maga a beavatkozás teljesen fájdalommentes. A műtétet követően, mint minden szájsebészeti beavatkozás esetében, az arc olykor felduzzadhat, akár enyhébb fájdalom is jelentkezhet, ám az esetleges kellemetlenségek jegeléssel és némi fájdalomcsillapító gyógyszerrel teljesen megszüntethetők. A betegek többségének beszámolója szerint a procedúra semmivel sem rosszabb, mint egy gyökérkezelés vagy egy sima foghúzás.

 • Mennyi időbe telik az implantátum beültetése?

  Az implantáció időtartama attól függ, hány műgyökeret ültetünk be a szájba és ezek hol helyezkednek el. Egyszerű, komplikációmentes esetben a beavatkozás nem tart fél óránál tovább.

 • Drága beavatkozás a fogászati implantáció?

  Igaz ugyan, hogy a fogimplantátumoknak általában magasabb az ára, mint más fogpótlási technikáknak, de a fogbeültetés tartósabb megoldást kínál, mint egy rögzített híd. Ez egy hosszú távú befektetés, melynek egy életen át élvezhetjük előnyeit.

 • Mások észre fogják venni, hogy implantátummal rendelkezem?

  A fogimplantátumok pontosan ugyanúgy néznek ki, mint az eredeti fogai, természetes hatást keltenek, ezért a külső szemlélő számára a különbség észrevehetetlen.

 • Hatással lesz az implantátum a beszédkészségemre?

  A fogászati implantátumok pontosan ugyanolyan érzetűek, mint az igazi fogak, így nem kell attól tartania, hogy beültetés után beszédproblémái, hangképzési nehézségei támadnak. Ellenkezőleg! A foghiány komoly beszédtechnikai hibákat eredményezhet, a fogimplantátum azonban erre is megoldást nyújthat.

Az implantátumos fogpótlások fajtái

Egy vagy több sorközi foghiány

 • Nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására
 • Tökéletesen illeszkedik a többi foghoz
 • Természetes hatást és érzést kelt
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést

Összefüggő sorhiány

 • vagy több szomszédos fog pótlása 2 implantátummal
 • A fogak és a foggyökerek is helyettesíthetőek
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Kényelmes és stabil

Teljes foghiány

 • Felső és alsó fogsor hiánya esetén is
 • 14 hiányzó fog pótlása 8 implantátummal, vagy 12 fog pótlása 6 implantátummal
 • Stabil és kényelmes, nem mozdul el
 • Megelőzi a csontvesztést
 • Visszaadja rágóképességét, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat

Gyakori kérdések a részletfizetésről

 • Ki nyújtja a hitelt a fogpótló eljáráshoz?

  Pénzügyi partnercégünk, a Magyar-Hitelközvetítő Kft. Magyarország piacvezető bankjainak ajánlatai közül választja ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

 • Hogyan tudok kapcsolatba lépni a hitelügyintézővel?

  A hiteligénylő adatlap kitöltését követően pénzügyi partnerünk tanácsadói 24 órán belül megkeresik Önt telefonon, hogy átbeszéljék a lehetőségeket, tisztázzák a felmerülő kérdéseket. Természetesen a szakértők a későbbiekben, a hitelfolyósítás teljes ideje alatt is készséggel állnak az Ön rendelkezésére, munkanapokon 10 és 17 óra között várják az Ön hívását.

 • Mennyi idő alatt bírálják el a hitelkérelmemet?

  Célunk a gyors és hatékony ügyintézés, hogy azután már csak a lényegre, az Ön mosolyára koncentrálhassunk. Amennyiben pénzügyi szakértőink a telefonon történő egyeztetéskor arra a megállapításra jutnak, hogy Ön minden feltételnek megfelel és jogosult a hitel igénybevételére, akár már ezt követően sor kerül a kölcsönszerződés megkötésére, hogy Ön mielőbb belevághasson a szükséges implantációs kezelésbe! Az összeg folyósítása egy héten belül megtörténik.

 • Vajon jogosult vagyok a hitel igénybevételére?

  Ennek megítélése minden esetben egyéni elbírálás alá esik. Mivel pénzügyi partnerünk több hitelnyújtó pénzintézettel is szerződéses kapcsolatban áll, ezért számos hitelkonstrukció közül tudják kiválasztani az Ön feltételeinek, hitelképességének legmegfelelőbb ajánlatot. Első lépésként az ingyenes implantációs konzultációt követően a Profident rendelőjében szükséges egy rövid finanszírozásigénylő adatlapot kitölteni, melyet követően pénzügyi partnerünk képviselője 24 órán belül megkeresi Önt telefonon, hogy átbeszéljék a lehetőségeket. Amennyiben a hitelfelvételnek nincs kizáró oka, igényei alapján a szakemberek meghatározzák az Ön számára legkedvezőbb finanszírozási lehetőséget.

 • Nyugdíjas vagyok. Kérhetem a részletfizetési lehetőséget fogászati implantációs kezelésemre?

  Igen, a részletfizetési lehetőség nyugdíjas pácienseink számára is elérhető, amennyiben megfelelnek a hitelnyújtáshoz szükséges feltételeknek.

 • Tanuló vagyok, nincs saját jövedelmem. Szüleim fizetnék a kezelésem törlesztőrészleteit. Hozzájutnak a hitelhez a nevemben és helyettem?

  Amennyiben megfelelnek a hitelnyújtáshoz szükséges feltételeknek, természetesen igen.

Jelentkezzen be most Ingyenes konzultációra!

KEZELŐORVOSAINK – nálunk jó kezekben van a mosolya!

Bár az implantátum beültetés ma már rutineljárásnak számít, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez egy szájsebészeti műtét, amely – mint minden operáció – kockázatokat rejthet magában! A jó ár mellett érdemes megbízható rendelőben és tapasztalt specialistákkal belevágni a kezelésbe; ami még elengedhetetlen, az a szakemberek összehangolt és hatékony csapatmunkája.

A Profidentben a műtét sikerességét implantátum beültetésre specializálódott szájsebész szakorvosaink, a kifogástalan esztétikai eredményt pedig protetikus szakorvosainkból álló csapatunk garantálja! Ismerkedjenek meg velük!

DR. MOLNÁR ZSOLT

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, implantológia

Dr. Molnár Zsolt 2004 óta rendelőnk szájsebészeti szakorvosa, aki az évek során hatalmas rutinra tett szert a fogászati implantológia területén, a kombinált fogpótlások, valamint a modern fémmentes esztétikus megoldások kivitelezésében.

Az implantológia a fogászat, szájsebészet rohamosan fejlődő tudományterülete, a folyamatos önképzés elengedhetetlen. Ennek megfelelően Dr. Molnár Zsolt rendszeres résztvevője a hazai és külföldi továbbképző kurzusoknak.

Kíméletes, fájdalommentes beavatkozásokra törekszik, és minden esetben szem előtt tartja páciensei igényeit. A fogászatban leginkább azt szereti, hogy a kezeléseken keresztül szó szerint látványos és minőségi javulás áll be a páciensek életében.

DR. VELICH NORBERT

Dentoalveolaris sebész szakorvos, maxillofaciális szájsebész

Dr. Velich Norbert maxillofaciális szájsebész, ami azt jelenti, hogy általános orvosi és fogorvosi diplomával is rendelkezik. Közel húsz éves szájsebészeti tapasztalattal bír: ez idő alatt mintegy 10 ezer fogászati implantátumot helyezett be. Rendkívül jártas a bonyolult csontpótló és sinus lift eljárásokban is. PhD fokozattal rendelkezik, rendszeresen publikál tudományos cikkeket neves nemzetközi szakmai lapokban. Jelenleg Anglia és Magyarország között osztja meg idejét; rendelőnkben kéthetente rendel és végez komplikáltabb szájsebészeti beavatkozásokat.

DR. HORVÁTH TIBOR

Dentoalveolaris sebész szakorvos

Dr. Horváth Tibor a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte diplomáját 2015-ben. Egyetemi tanulmányai során lehetősége nyílt részt venni egy navigációs implantológiával kapcsolatos kutatásban. Ez egy olyan modern eljárás, amely lehetővé teszi, hogy az ínyt csupán egy apró területen nyissák fel: így a szájsebészeti műtétek gyorsabbak, a szövődmények kialakulása pedig minimális. Ez a kutatás kötelezte el az implantológia irányába, illetve hozzájárult szakmai szemléletének alakulásához is: meggyőződése, hogy a modern technológiai eszközök elengedhetetlenek a magas színvonalú szájsebészeti beavatkozásokhoz.

Elhivatott és – fiatal kora ellenére – magabiztos tudású szakember, aki gyorsasága és maximalizmusa miatt is kedvelt a páciensek körében.

DR. PAPP-SZKLENÁR KATALIN

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Papp-Szklenár Katalin a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2007-ben.

Az egyetem elvégzését követően a Profident Fogászati Centrumban kezdte meg rezidensi munkáját, majd 2010-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tett. Konzerváló fogszakorvosként célja a fogak megőrzése, a fog-és szájbetegségek korai felismerése, és azok további súlyosbodásának megakadályozása.

Munkája során nagy hangsúlyt helyez a nyitott, empatikus hozzáállásra és a nyugodt, barátságos légkör megteremtésére, valamint fontosnak tartja a részletes és érthető tájékoztatást a kezelési lehetőségekről és a beavatkozások menetéről.

DR. GUCSI VÉGH KRISZTIÁN

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, vezető főorvos

Dr. Gucsi Végh Krisztián tutorként évek óta terelgeti a Profidentbe érkező fiatal orvosokat; 2015 óta pedig rendelőnk főorvosaként is gondoskodik a kollégákról.

Fő szakterülete a protetika, a különböző implantátumokra készített felépítmények, fogpótlások kivitelezése. Munkáját kivételes precizitás jellemzi, kézügyessége kiváló. Szorgalmas, ambiciózus orvos, állandó résztvevője a szakmai továbbképzéseknek. Türelmének és higgadtságának, szakmai tudásának, segítőkész hozzáállásának köszönhetően kollégái és a pácienseink körében egyaránt népszerű.

DR. SZURA ANDRÁS

Műszakvezető szakorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Szura András orvos családban nőtt fel, így már gyermekkorában ráérzett a gyógyítás szépségére. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2011-ben. Az egyetem elvégzését követően a Profident Fogászati Centrumban kezdte meg rezidensi munkáját, azóta pedig a szakmai csapat teljes jogú tagjává vált. Szakterülete a konzerváló fogászat és fogpótlástan, melyet szeretne parodontológia specializációval kiegészíteni. Nyugalmat, megbízhatóságot sugárzó egyéniségének, valamint türelmes, empatikus hozzáállásának köszönhetően rendkívül népszerű a betegek körében.

Tudjon meg többet!

TEKINTSE MEG RENDELŐNKET!

BEJELENTKEZEM ELSŐ KONZULTÁCIÓRA!

Visszahívást
kérek!

Üdvözlöm!
Petán Orsolya vagyok, a Profident Fogászati Centrum fogászati szakkonzulense. Örömmel megválaszolom minden felmerülő kérdését, adja meg elérhetőségeit és hamarosan visszahívom Önt!