Bejelentkezem konzultációra!

Döntsön az életre szóló megoldás mellett!

Világszínvonalú implantátum, verhetetlen ár!

 • precízebb behelyezés
 • nagyobb teherbírás
 • pontosabb illeszkedés
 • gyorsabb gyógyulás
 • életre szóló megoldás
 • legjobb ár!

És ez még nem minden!

11.000 Ft 0 Ft

Konzultáció és kezelési terv

7.500 Ft 0 Ft

Röntgen

13.000-
28.000 Ft
0 Ft

CT

130.000 Ft 94.900 Ft

Alpha-Bio NeO Implantátum

A kedvezmény kizárólag a 2021. szeptember 3. és 2021. december 3. között aláírt kezelési tervekre vonatkozik!

Bejelentkezem ingyenes konzultációra!

Fogászati implantáció Profident módra

A fogászati implantáció gondos tervezést, precíz munkát és magas szintű szakmai felkészültséget igényel. A beavatkozás menete egyénenként eltérő, ezt a kiadott kezelési tervben részletesen tárgyaljuk. Egy biztos: minden esetben komplex, több lépésből álló kezeléssorozatra kell készülnünk, ami a gyógyulási idővel együtt hónapokig tart, akár egy évig is elhúzódhat.

Most könnyen értelmezhetően és áttekinthetően végigvesszük a legáltalánosabb lépéseket, amelyek minden esetben megtörténnek egy implantációs beavatkozás során. Az egyes lépéseknél feltüntetett árak egy darab implantátum beültetése esetén értendők.

1

Igény- és állapotfelmérés

A beavatkozást teljes körű állapotfelmérés és konzultáció előzi meg, melynek során minden felmerülő kérdésére választ kap. A legprecízebb diagnosztika érdekében panorámaröntgent és / vagy 3D CT-felvételt* készítünk. A kapott információk birtokában, valamint az Ön elvárásai és lehetőségei ismeretében személyre szabott kezelési tervet készítünk, melyben rögzítjük az eljárás pontos menetét. A műtétet lehetővé tévő optimális állapot megteremtéséhez egyéb beavatkozásokra (fogkő-eltávolítás, a gyulladt íny parodontológiai kezelése, foghúzás) irányíthatjuk Önt.

* Amennyiben szeretné magával vinni az elkészült röntgen- vagy CT-felvételt, úgy annak árát felszámoljuk!

Kezelés Kedvezmény
1 Igény- és állapotfelmérés
Panoráma­röntgen 8 300 Ft
0 Ft
100%
3D CT 15 000 - 33 000 Ft
0 Ft
100%
Szakorvosi konzultáció és kezelési terv 12 000 Ft
0 Ft
100%
Összesen: 35 300 Ft 0 Ft
2

Implantálás

A helyi érzéstelenítésben végzett, teljesen fájdalommentes és maximálisan biztonságos eljárás során behelyezésre kerül az implantátum.

Egyéni sajátosságoktól függően a gyógyulási folyamat 3-6 hónapig tart, ennyi idő kell ahhoz, hogy az implantátum beépüljön a csontba. Ön – amennyiben nincs ellenjavallat – ez idő alatt ideiglenes pótlást kaphat.*

A kiváló minőséget képviselő Alpha-Bio NeO-t tartósan kedvezményesen kínáljuk, így nálunk Ön a legkedvezőbb piaci áron, 130 000 Ft helyett mindössze 94 900 Ft-ért juthat hozzá ehhez a csúcskategóriás implantátumhoz!

* Bizonyos esetekben, amikor nem megfelelő a csontállomány, speciális műtéti technikával kivitelezett csontpótlásra van szükség. Csontpótlás után kb. 6 hónap gyógyulási idővel számolunk, mielőtt beültethető az implantátum.

Kezelés Kedvezmény
2 Implantálás
Implantáció Alpha-Bio NeO implantátummal 132 100 Ft
99 500 Ft
27%
Helyi érzéstelenítés 2 200 Ft
Összesen: 134 300 Ft 101 700 Ft
3

Végleges pótlás átadása

A gyógyulási idő letelte után megkapja a lenyomat alapján személyre szabottan készített végleges fogpótlást (korona, híd, teljes fogsor). A pótlás az egyéni igényeknek, lehetőségeknek megfelelő anyagból készül, akár a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítő, szilárd és roppant precíz végeredményt adó cirkóniumból.

Válassza Ön is a teljes értékű, akár életre szóló megoldást kínáló implantációs eljárást, hogy végre olyan életet élhessen, amelyben az örömteli étkezés, az önfeledt nevetés, az igényes külső, az egészség, a magabiztosság nem luxus, hanem a világ legtermészetesebb dolga!

Kezelés Kedvezmény
3 Végleges pótlás átadása
Implantátum­feltárás 13 000 Ft
Helyi érzéstelenítés 2 100 Ft
Lenyomatvétel Ingyenes
Alpha-Bio NeO csavarozott felépítmény 78 000 Ft
Fémkerámia / cirkónium korona implantátumra 77 000 Ft - 105 600 Ft
Összesen: 170 100 Ft

Bejelentkezem ingyenes konzultációra!

Így kalkuláljon!

1

Konzultáció / CT / Röntgen

2

Implantáció / Ideiglenes pótlás

3-6 hónap gyógyulási idő
3

Implantátumfeltárás

5 nap gyógyulási idő
4

Lenyomatvétel

5 nap (a végleges pótlás elkészítése)
5

Végleges pótlás

5%
40%
5%
30%
20%

* kerekített
átlagértékek

Sokan azért haboznak belevágni a fogászati implantációs kezelésbe, mert attól tartanak, hogy az a családi büdzsét akár komolyan megterhelő egyszeri, nagy összegű kiadást jelenthet. Az igazság az, hogy ez a komplex, több lépésből álló kezeléssorozat hosszú hónapokig tart, akár egy évig is elhúzódhat. Az eljárás költségeinek rendezése is ennek megfelelően, részletekben történik, vagyis a kiadások előre tervezhetők, ami nagy könnyebbséget jelent.

Infografikánk segít eligazodni a kezelés menetét és a fizetés várható ütemezését illetően. A feltüntetett lépések és százalékértékek természetesen csak tájékoztató jellegűek. A személyre szabott kezelési terv és a pontos árajánlat elkészítése kizárólag az állapotfelméréssel egybekötött konzultáció során lehetséges.

Újdonság a Profidentben:

All-on-4 implantáció

Ideiglenes, fix fogsor - akár 24 óra alatt!

 • 0 csontpótlás
 • 1 műtét
 • 4 implantátum állcsontonként
 • 24 óra alatt rögzített, ideiglenes fogsor
 • maximum 6 hónap alatt végleges fogsor
 • élethosszig tartó ragyogó mosoly!

All-on-4 egy sokkal jobb életminőségért: már a műtét másnapjára visszakapja régi életét, felszabadultan mosolyoghat, jóízűen étkezhet, szorongások nélkül érintkezhet embertársaival! Érdeklik a részletek? Olvasson többet erről a rendkívüli beavatkozásról!

Bejelentkezem ingyenes konzultációra!

Ahány foghiány, annyi megoldás!

Amennyiben foghiányára a leghatékonyabb és legmodernebb megoldást keresi, mely kompromisszumok nélküli, és számtalan előnnyel jár nem csupán az esztétikum, de az egészség, a funkcionalitás és a kényelem szempontjából is, úgy a fogászati implantáció az Önnek megfelelő eljárás! Kielégítő szájhigiénia és anatómiai adottságok, valamint jó általános egészségi állapot mellett bárki alávetheti magát a beavatkozásnak – életkortól függetlenül.

Szóló implantátum – egyetlen hiányzó fog esetén

 • Nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására
 • Tökéletesen illeszkedik a többi foghoz
 • Természetes hatást és érzést kelt
 • Sima porcelán korona vagy cirkónium korona is választható
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést

Több implantátum és híd – összefüggő sorhiány pótlására

 • vagy több szomszédos fog pótlása 2 implantátummal
 • A fogak és a foggyökerek is helyettesíthetőek
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést
 • Sima porcelán korona vagy cirkónium korona is választható
 • Kényelmes és stabil

Implantátumok és körhíd – teljes fogatlanság esetén

 • Felső és alsó fogsor hiánya esetén is
 • 14 hiányzó fog pótlása 8 implantátummal, vagy 12 fog pótlása 6 implantátummal
 • Stabil és kényelmes, nem mozdul el
 • Megelőzi a csontvesztést
 • Visszaadja rágóképességét, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat

All-on-4 – teljes fogatlanság esetén

 • A forradalmi All-on-4 módszer tökéletes megoldást nyújt a kiterjedt vagy teljes fogatlanságra
 • Egyetlen műtéttel és csupán 4 implantátummal 24 óra leforgása alatt fix, azonnal terhelhető ideiglenes fogpótlást kaphat
 • A végleges fogpótlás 6 hónap múlva kerül behelyezésre, mely idő alatt teljes életet élhet
 • Az All-on-4 csekély csontállomány esetén (sinus lift műtét nélkül) is alkalmazható

Az Ön kérdései és a mi válaszaink!

 • Mi a fogászati implantátum?

  A fogászati implantátum egy titániumból készült „pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás. Az implantációval egy vagy több hiányzó fogat, akár összefüggő sorhiányt is pótolhatunk, sőt, az eljárás lehetővé teszi, hogy teljes foghiány esetén is visszaszerezhesse rágóképességét és önbizalmát!

 • Drága beavatkozás a fogászati implantáció?

  Ugyan magasabb az ára, mint más fogpótlási technikáké, de a fogbeültetés tartósabb megoldást kínál. Megfelelő ápolás mellett az implantátum egy életen át kitart, legfeljebb a ráépített fogpótlás szorulhat idővel cserére. A fogászati implantáció hosszú távra szóló befektetés, melynek egy életen át élvezhetjük az egészségünkre, és úgy általában az életünk minden területére gyakorolt pozitív hatásait. És mivel a kezeléssorozat több lépésből áll, hónapokon át tart, akár egy évig is elhúzódhat, a költségek rendezése ennek megfelelően részletekben történik, vagyis a kiadások előre tervezhetők. (Az oldalunkon található infografika segítségével könnyen eligazodhat a fizetés ütemezését illetően.)

 • Miben más a rendelőben elérhető NeO implantátum?

  Rendelőnk a 30 éve a szakmában tevékenykedő Alpha-Bio Tec. kiemelt partnere. Az úttörő megoldásairól, a folyamatos fejlesztésekről, valamint a garantáltan magas minőségű termékeiről híres cég immár több, mint egy évtizede a Nobel Biocare, a világ első számú fogászati implantátumgyártójának szárnyai alatt ténykedik.
  Az Alpha -Bio Tec. egyik legújabb fejlesztése a NeO. Forradalmian új kialakítása még egyszerűbb és pontosabb behelyezést tesz lehetővé, kíméletesebb a csonttal, és mivel nagyobb felületen érintkezik azzal, a hosszú távú stabilitás fokozottan garantált. A NeO-hoz tartozó új típusú felépítmények alkalmazásával az implantátum körüli lágyrészek gyorsabban gyógyulnak. A NeO még a legbonyolultabb klinikai eseteket is egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető beavatkozássá teszi, megbízható és hosszú távú esztétikai eredményeket biztosít.

  A NeO több évtizedes szakmai fejlesztés eredményeként ötvözi az addigi implantátumok minden előnyét – amit Ön most verhetetlen áron fordíthat a saját javára!

 • Milyen előnyökkel jár az implantátumos fogpótlás?

  Számos előnye van az egyéb fogpótló eljárásokkal szemben. Egyrészt, a beavatkozás elvégzéséhez nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására. Másrészt, az eljárással megelőzzük a csontvesztést, valamint a meglévő fogak elmozdulását a hiány irányába. És mivel a pótlás tökéletesen illeszkedik a többi foghoz, természetes hatást és érzést kelt, így a páciens úgy érezheti, mintha az eredeti fogsorát kapta volna vissza, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat, kompromisszumok nélkül étkezhet.

 • Hatással lesz az implantátum a beszédkészségemre?

  A fogászati implantátumra helyezett fogpótlás pontosan ugyanolyan érzetű, mint az igazi fogak, így nem kell attól tartania, hogy beültetés után beszédproblémái, hangképzési nehézségei támadnak. Ellenkezőleg! A foghiány komoly beszédtechnikai hibákat eredményezhet, a fogimplantátum azonban erre is megoldást nyújthat.

 • Milyen anyagból készülnek az implantátumra épített fogpótlások?

  A fogpótlások alapvetően két típusra bonhatók: fémbázisúak, illetve fémmentesek. A fémkerámia pótlások vázát speciális fémötvözetből készíti el a fogtechnikus és erre a fémre égetik rá a környező fogak színének és formájának megfelelő kerámiát. A fémmentes pótlások préselt kerámiából vagy cirkóniumból készülnek, melyek mindamellett, hogy tartós és kiemelkedő esztétikai eredményt biztosítanak, szövetbarát sajátosságuk miatt nem allergizálnak.

 • Milyen korosztálynak ajánlott az implantációs beavatkozás?

  Az implantátum szinte valamennyi korosztály számára megoldást jelenthet, nincs felső korhatár. Feltétel, hogy az állkapocs növekedése befejeződött, ami 18-20 éves korban történik meg. Emellett a jó általános egészségi állapot és a megfelelő mennyiségű csontozat kulcsfontosságú a beavatkozás szempontjából. Ha mindez adott, általában nincs akadálya az implantációnak.

 • Jár fájdalommal az implantátum beültetése?

  Mivel helyi érzéstelenítés mellett történik, így maga a beavatkozás teljesen fájdalommentes. A műtétet követően, mint minden szájsebészeti eljárás esetében, az arc olykor felduzzadhat, akár enyhébb fájdalom is jelentkezhet, ám az esetleges kellemetlenségek jegeléssel és fájdalomcsillapító gyógyszerrel megszüntethetők. A beavatkozáson átesett páciensek többségének beszámolója szerint a procedúra semmivel sem rosszabb, mint egy sima foghúzás.

 • Mennyi időbe telik az implantátum beültetése?

  Az implantáció időtartama attól függ, hány műgyökeret ültetünk be a szájba és ezek hol helyezkednek el. Egyszerű, komplikációmentes esetben a beavatkozás nem tart fél óránál tovább.

 • Hogyan gondozzam az implantátumra helyezett fogpótlásomat?

  A kielégítő otthoni szájápolás mellett elengedhetetlen a rendszeres dentálhigiéniai kezelés, fogkő-eltávolítás, hiszen a lepedék, amely elmeszesedve fogkővé lesz, bármilyen, a szájüregben található kemény felszínen, így a töméseken, művi pótlásokon is megtapad! És bár a fogpótlás nem szuvasodik, de ha szájhigiéniája elégtelen, akkor bizony romlásnak indulnak a megmaradt saját fogak, illetve gyulladás alakul ki az ínyben.
  A gondos ápolás, odafigyelés megtérül, hiszen egészséges szájüreg esetén az implantátum egy életen át ellátja funkcióját, így Ön gondtalanul élvezheti az implantációs beavatkozás adta fantasztikus előnyöket.

 • Vállalnak garanciát a beavatkozásokra?

  Természetesen minden elvégzett kezelésünkre többéves garanciát vállalunk! Annak köszönhetően, hogy kizárólag prémium kategóriás anyagokat alkalmazunk és orvosaink a legmagasabb szintű szaktudással bírnak, rendelőnkben igen ritkán fordulnak elő garanciális esetek.

  Az általunk vállalt garanciákról ITT tájékozódhatnak.

  Fontos: a rendelőnkben végzett beavatkozásokra adott GARANCIA akkor marad ÉRVÉNYES, ha a páciens:

  • a kezelőorvosa utasításait maradéktalanul betartja,
  • megfelelő egyéni szájhigiéniát tart fenn,
  • a kezelőorvosa által javasolt kezeléseket – például a rendszeres fogkő-eltávolítás – az ajánlott időközönként igénybe veszi,
  • az előírt kontrollvizsgálatokon minden esetben megjelenik!  
 • Meddig tart az akció?

  Ajánlatunk három hónapon át érvényes, vagyis mindenki, aki legkésőbb DECEMBER 3-án elfogadja és aláírja a személyre szabott kezelési tervét, jogosult a kedvezményre.

 • Van-e járványügyi kockázata a fogászati kezelésnek?

  Rendelőnkben minden feltétel adott ahhoz, hogy a fogászati beavatkozásokat maximális védelem mellett, mind a páciensek, mind a személyzet számára teljesen biztonságosan végezzük el. Érvényes járványügyi protokollunkról ITT írunk.

Bejelentkezem konzultációra!