Bejelentkezem ingyenes Konzultációra

Ha implantátum, akkor Profident!

Miért állítjuk ezt ennyire magabiztosan?
A legjobb ár, prémium minőség és tapasztalt szakemberek garantálják Önnek a Profidentben végzett implantálás sikerét.

25

év

14

szakorvos

500+

beültetett implantátum

150000

elégedett páciens

3000+

korona

Mit kínálunk?

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Az első, ingyenes konzultáció során szakorvosunk részletes kezelési tervben tesz javaslatot az Ön számára optimális implantátumbeültetési lehetőségekről.

SZUPER-
KEDVEZMÉNYES
ÁR

Nálunk a legkedvezőbb piaci áron, 89.900 Ft-ért* kaphatja meg a kiváló minőségű Alpha-Bio NeO implantátumot, amelyre a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal.

*Az ár egy darab titánium implantátum csavarra vonatkozik, felépítmény és fogkorona nélkül!

INGYENES
OP vagy CT

A legprecízebb diagnosztika érdekében készített panoráma röntgen- vagy 3D fogászati CT-felvételt most ingyenesen biztosítjuk*

*Abban az esetben, ha a páciens kikéri és rendelőnkből elviszi a felvételt, annak díját felszámoljuk! Ez OP-nél 7.000 Ft, CT esetében – mérettől függően – 11.000 és 26.000 Ft között lehet.

INGYENES INFEKCIÓKONTROLL

Bár a pácienseink és munkatársaink védelmére bevezetett szigorú járványügyi protokoll továbbra is érvényben van, de az ezzel járó infekciókontroll díjat átvállaljuk Öntől!

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS

A Profidentben egyedülálló módon lehetőséget teremtettünk arra, hogy privát beszélgetés keretében fogászati szakkonzulensünk igazítsa el Önt az eljárással kapcsolatos információk sokaságában.

Kezelés Kedvezményes ár
Konzultáció + röntgen + kezelési terv 10.000 Ft
INGYENES
CT felvétel 11.000 - 26.000 Ft
INGYENES
Alpha-Bio NeO implantátum 130.000 Ft
89.900 Ft
Érzéstelenítő 1.600 Ft
Ínyformázás 8.000 Ft
Lenyomatvétel INGYENES
Alpha-Bio NeO csavarozott felépítmény 69.000 Ft
Ideiglenes korona (foganként) 9.900 Ft-tól
Fémkerámia korona implantátumra 65.500 Ft
Összesen 305.000 Ft
243.900 Ft

HOGYAN KALKULÁLJON?

Ha most kezdi el a kezelést, akár* 61 000 Ft-ot is spórolhat!

*A mellékelt példa egyetlen foghiány pótlásának költségeit mutatja be, abban az esetben, ha az Alpha-Bio NeO implantátum és fémkerámia korona kombinációját választja.
Más típusú felépítmény és korona alkalmazásakor az ár az ártáblázatban megadott összegek alapján módosul!

 

Ajánlatunk minden 2020. július 3 – november 30. között aláírt kezelési tervre érvényes.

Ideje belevágni, időpontot kérek!

A fizetés ütemezése kezelési típusonként

Gyakori tévhit a beavatkozást fontolgatók körében, hogy az implantációs kezelés egyszeri, nagy összegű, a családi büdzsét akár komolyan megterhelő kiadást jelent. Az igazság ellenben az, hogy ez a komplex, minden esetben több lépésből álló kezeléssorozat hosszú hónapokig tart, akár egy évig is elhúzódhat. Az eljárás költségeinek rendezése is ennek megfelelően, részletekben történik, vagyis a kiadások előre tervezhetők, ami nagy könnyebbséget jelent. Az alábbi infografika segít eligazodni az egyes kezelési típusok menetét és a fizetés várható ütemezését illetően.*

1

Konzultáció / CT / Röntgen

2

Implantáció / Ideiglenes pótlás

3-5 hónap gyógyulási idő
3

Implantátumfeltárás

5 nap gyógyulási idő
4

Lenyomatvétel

5 nap (a végleges pótlás elkészítése)
5

Végleges pótlás

5%
40%
5%
30%
20%

* kerekített
átlagértékek

Milyen esetekben érdemes az implantációt választani?

Amennyiben foghiányára a leghatékonyabb és legmodernebb megoldást keresi, mely kompromisszumok nélküli, és számtalan előnnyel jár nem csupán az esztétikum, de az egészség, a funkcionalitás és a kényelem szempontjából is, úgy a fogászati implantáció az Önnek megfelelő eljárás! Kielégítő szájhigiénia és anatómiai adottságok, valamint jó általános egészségi állapot mellett bárki alávetheti magát a beavatkozásnak – életkortól függetlenül.

Szóló implantátum – egyetlen hiányzó fog esetén

 • Nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására
 • Tökéletesen illeszkedik a többi foghoz
 • Természetes hatást és érzést kelt
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést

Több implantátum és híd – összefüggő sorhiány pótlására

 • vagy több szomszédos fog pótlása 2 implantátummal
 • A fogak és a foggyökerek is helyettesíthetőek
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Kényelmes és stabil

Implantátumok és körhíd – teljes fogatlanság esetén

 • Felső és alsó fogsor hiánya esetén is
 • 14 hiányzó fog pótlása 8 implantátummal, vagy 12 fog pótlása 6 implantátummal
 • Stabil és kényelmes, nem mozdul el
 • Megelőzi a csontvesztést
 • Visszaadja rágóképességét, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat

All-on-4 –
teljes fogatlanság esetén

 • A forradalmi All-on-4 módszer tökéletes megoldást nyújt a kiterjedt vagy teljes fogatlanságra
 • Egyetlen műtéttel és csupán 4 implantátummal 24 óra leforgása alatt fix, azonnal terhelhető ideiglenes fogpótlást kaphat
 • A végleges fogpótlás 6 hónap múlva kerül behelyezésre, mely idő alatt teljes életet élhet
 • Az All-on-4 csekély csontállomány esetén (sinus lift műtét nélkül) is alkalmazható

Gyakori kérdésekaz implantációról

 • Mi a fogászati implantátum?

  A fogászati implantátum egy kicsi, titániumból készült „pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás, legyen szó koronáról, hídról vagy akár teljes fogsorról.

 • Drága beavatkozás a fogászati implantáció?

  Igaz ugyan, hogy a fogimplantátumoknak általában magasabb az ára, mint más fogpótlási technikáknak, de a fogbeültetés tartósabb megoldást kínál, mint egy rögzített híd. Hosszú távú befektetés, melynek egy életen át élvezhetjük előnyeit.
  Fontos azt is megjegyeznünk, hogy ez a komplex, minden esetben több lépésből álló kezeléssorozat hosszú hónapokig tart, akár egy évig is elhúzódhat. Az eljárás költségeinek rendezése is ennek megfelelően, részletekben történik, vagyis a kiadások előre tervezhetők, ami nagy könnyebbséget jelent. (Az oldalunkon található infografika segítségével könnyen eligazodhat a kezelés lépéseit és a fizetés ütemezését illetően.)

 • Milyen implantátumot használ a rendelő?

  A rendelőnkben elérhető Alpha-Bio implantátumokat a 30 éve a szakmában tevékenykedő Alpha-Bio Tec. készíti – immár 12 éve a Nobel Biocare, a világ elsőszámú fogászati implantátum gyártójának szárnyai alatt. A cég legújabb fejlesztése („the next sensation”) a NeO implantátumcsavar, amely ötvözi az addigi implantátumok összes előnyét. Kialakítása még egyszerűbb és pontosabb behelyezést tesz lehetővé, kíméletesebb a csonttal, és mivel nagyobb felületen érintkezik azzal, így a hosszú távú stabilitás fokozottan garantált. A NeO-hoz tartozó új típusú felépítmények alkalmazásával az implantátum körüli lágyrészek gyorsabban és biztosabban gyógyulnak.
  A NeO még a legbonyolultabb klinikai eseteket is egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető beavatkozássá teszi, megbízható és hosszú távú esztétikai eredményeket biztosít.

 • Milyen terjedelmű foghiány pótolható az eljárással?

  Az implantációval egy vagy több hiányzó fogat, akár összefüggő sorhiányt is pótolhatunk, sőt, az eljárás lehetővé teszi, hogy akár teljes foghiány esetén is visszaszerezhesse rágóképességét és önbizalmát!

 • Milyen előnyökkel jár az implantátumos fogpótlás?

  A fogászati implantátumok egyik legfigyelemreméltóbb előnye az egyéb fogpótló eljárásokkal szemben, hogy a beavatkozás elvégzéséhez nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására. Az eljárás preventív kezelésnek is mondható, hiszen alkalmazásával megelőzzük a csontvesztést, valamint azt, hogy a meglévő fogak elmozduljanak a hiány irányába. A pótlás tökéletesen illeszkedik a többi foghoz, természetes hatást és érzést kelt, így a páciens úgy érezheti, mintha az eredeti fogsorát kapta volna vissza, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat. A stabilan rögzülő implantátumnak és a ráépített pótlásnak hála a páciens visszakapja rágóképességét, ezzel együtt a kompromisszummentes étkezés örömét.

 • Milyen anyagból készülnek az implantátumra épített fogpótlások?

  A fogpótlások különféle anyagokból készülhetnek, de alapvetően két típusra bonhatók: fémbázisúak, illetve fémmentesek. A fémkerámia pótlások vázát speciális fémötvözetből készíti el a fogtechnikus s erre a fémre égetik rá a környező fogak színének és formájának megfelelő kerámiát. A fémmentes pótlások préselt kerámiából vagy cirkóniumból készülnek, melyek mindamellett, hogy kiemelkedő esztétikai eredményt biztosítanak, szövetbarát sajátosságuk miatt nem allergizálnak.

 • Milyen korosztálynak ajánlott az implantátum kezelés?

  Gyakori tévhit, hogy az implantátum kizárólag az idősebb korosztály számára jelent megoldást. Valójában a fogászati implantáció kizárólag azoknál a pácienseknél nem végezhető el, akiknél még nem fejeződött be az állkapocs növekedése, ezután már bárki számára lehetőség nyílik a kezelésre, aki foghiányban szenved.

 • Mitől függ, hogy kaphatok-e implantátumot?

  Ha Ön elég egészséges ahhoz, hogy kihúzzák a fogát, akkor valószínűleg ahhoz is elég egészséges, hogy implantátumot kapjon. A jó általános egészségi állapot és a megfelelő állkapocs csontozat kulcsfontosságú a beavatkozás szempontjából. Ha mindez adott, általában nincs akadálya az implantációnak.

 • Mekkora fájdalommal jár az implantátum beültetése?

  Az implantátum beültetése helyi érzéstelenítés mellett történik, így maga a beavatkozás teljesen fájdalommentes. A műtétet követően, mint minden szájsebészeti beavatkozás esetében, az arc olykor felduzzadhat, akár enyhébb fájdalom is jelentkezhet, ám az esetleges kellemetlenségek jegeléssel és némi fájdalomcsillapító gyógyszerrel teljesen megszüntethetők. A beavatkozáson átesett páciensek többségének beszámolója szerint a procedúra semmivel sem rosszabb, mint egy gyökérkezelés vagy egy sima foghúzás.

 • Mennyi időbe telik az implantátum beültetése?

  Az implantáció időtartama attól függ, hány műgyökeret ültetünk be a szájba és ezek hol helyezkednek el. Egyszerű, komplikációmentes esetben a beavatkozás nem tart fél óránál tovább.

 • Mások észre fogják venni, hogy implantátummal rendelkezem?

  A fogimplantátumokra helyezett fogpótlások pontosan ugyanúgy néznek ki, mint az eredeti fogai, természetes hatást keltenek, ezért a külső szemlélő számára a különbség észrevehetetlen.

 • Hatással lesz az implantátum a beszédkészségemre?

  A fogászati implantátumok pontosan ugyanolyan érzetűek, mint az igazi fogak, így nem kell attól tartania, hogy beültetés után beszédproblémái, hangképzési nehézségei támadnak. Ellenkezőleg! A foghiány komoly beszédtechnikai hibákat eredményezhet, a fogimplantátum azonban erre is megoldást nyújthat.

 • Gyakran kell majd mélyen a zsebembe nyúlnom, ha fent akarom tartani az elért eredményt?

  Nem. Megfelelő ápolás mellett az implantátum egy életen át kitart, legfeljebb a ráépített fogpótlás szorulhat idővel cserére. A fogászati implantáció egy hosszú távú befektetés, melynek egy életen át élvezhetjük az egészségünkre, és úgy általában az életünk minden területére gyakorolt pozitív hatásait.

A legjobb kezekben akarom tudni
a mosolyomat! Bejelentkezem!

NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN MOSOLYA!

Bár az implantátumbeültetés ma már rutineljárásnak számít, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez egy szájsebészeti műtét, amely – mint minden operáció – kockázatokat rejthet magában! A jó ár mellett érdemes megbízható rendelőben és tapasztalt specialistákkal belevágni a kezelésbe; ami még elengedhetetlen, az a szakemberek összehangolt és hatékony csapatmunkája.

A Profidentben a műtét sikerességét implantátumbeültetésre specializálódott szájsebész szakorvosaink, a kifogástalan esztétikai eredményt pedig protetikus szakorvosainkból álló csapatunk garantálja! Ismerkedjenek meg velük!

DR. MOLNÁR ZSOLT

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, implantológia

Dr. Molnár Zsolt 2004 óta rendelőnk szájsebészeti szakorvosa, aki az évek során hatalmas rutinra tett szert a fogászati implantológia területén, a kombinált fogpótlások, valamint a modern fémmentes esztétikus megoldások kivitelezésében.

Az implantológia a fogászat, szájsebészet rohamosan fejlődő tudományterülete, a folyamatos önképzés elengedhetetlen. Ennek megfelelően Dr. Molnár Zsolt rendszeres résztvevője a hazai és külföldi továbbképző kurzusoknak.

Kíméletes, fájdalommentes beavatkozásokra törekszik, és minden esetben szem előtt tartja páciensei igényeit. A fogászatban leginkább azt szereti, hogy a kezeléseken keresztül szó szerint látványos és minőségi javulás áll be a páciensek életében.

DR. HORVÁTH TIBOR

Dentoalveolaris sebész szakorvos

Dr. Horváth Tibor a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte diplomáját 2015-ben.

2015-ben, rezidensként érkezett a Profidentbe.

Mindig jobbat, többet akart az átlagnál, és ez így volt az egyetemen is, ahol kutatások, tanulmányi versenyek aktív résztvevője volt. Bekapcsolódott egy a navigációs implantológiával kapcsolatos kutatásba, később ez szolgált szakdolgozata témájául.

Szinte kizárólag szájsebészeti beavatkozásokat végez, mert a specializációban hisz: mindenki a legjobb tudását nyújtva ténykedik a maga területén. Ez persze csapatmunkát feltételez, ami a Profidentben meg is valósul, ahogy mondja, egymás gondolatait is ismerik.

Komoly tapasztalattal és óriási esetszámmal büszkélkedhet, sok, mások által reménytelennek ítélt problémát orvosolt már. Népszerű a páciensek körében, mert elhivatott, magabiztos tudású szakember, aki mindig a páciensek érdekeit tartja szem előtt: kíméletesen, gyorsan, ugyanakkor nyugodtan és precízen dolgozik.

DR. GUCSI VÉGH KRISZTIÁN

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, vezető főorvos

Dr. Gucsi Végh Krisztián tutorként évek óta terelgeti a Profidentbe érkező fiatal orvosokat; 2015 óta pedig rendelőnk főorvosaként is gondoskodik a kollégákról.

Fő szakterülete a protetika, a különböző implantátumokra készített felépítmények, fogpótlások kivitelezése. Munkáját kivételes precizitás jellemzi, kézügyessége kiváló. Szorgalmas, ambiciózus orvos, állandó résztvevője a szakmai továbbképzéseknek. Türelmének és higgadtságának, szakmai tudásának, segítőkész hozzáállásának köszönhetően kollégái és a pácienseink körében egyaránt népszerű.

DR. SZURA ANDRÁS

Műszakvezető szakorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Szura András orvos családban nőtt fel, így már gyermekkorában ráérzett a gyógyítás szépségére. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2011-ben. Az egyetem elvégzését követően a Profident Fogászati Centrumban kezdte meg rezidensi munkáját, azóta pedig a szakmai csapat teljes jogú tagjává vált. Szakterülete a konzerváló fogászat és fogpótlástan, melyet szeretne parodontológia specializációval kiegészíteni. Nyugalmat, megbízhatóságot sugárzó egyéniségének, valamint türelmes, empatikus hozzáállásának köszönhetően rendkívül népszerű a betegek körében.

DR. HEGYI FERENC

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

DR. PAPP-SZKLENÁR KATALIN

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Papp-Szklenár Katalin a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2007-ben.

Az egyetem elvégzését követően a Profident Fogászati Centrumban kezdte meg rezidensi munkáját, majd 2010-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tett. Konzerváló fogszakorvosként célja a fogak megőrzése, a fog-és szájbetegségek korai felismerése, és azok további súlyosbodásának megakadályozása.

Munkája során nagy hangsúlyt helyez a nyitott, empatikus hozzáállásra és a nyugodt, barátságos légkör megteremtésére, valamint fontosnak tartja a részletes és érthető tájékoztatást a kezelési lehetőségekről és a beavatkozások menetéről.

Elmondunk mindent az implantátumokról!

Fogászati Implantációs Nyílt Nap

Tudjon meg többet!

Ezt nem hagyhatom ki. Kérem a konzultációs időpontomat!

Visszahívást
kérek!

Üdvözlöm!
Szatmári Cintia vagyok, a Profident Fogászati Centrum fogászati szakkonzulense. Örömmel megválaszolom minden felmerülő kérdését, adja meg elérhetőségeit és hamarosan visszahívom Önt!