Bejelentkezem ingyenes Konzultációra

A Profident számokban

A legjobb árak, prémium minőség és tapasztalt szakemberek garantálják Önnek a Profidentben végzett implantációs, illetve fogpótló beavatkozások sikerét.

25

év

14

szakorvos

500+

beültetett implantátum
évente

150000

elégedett páciens

3000+

esztétikus korona
évente

Mit kínálunk?

IMPLANTÁTUM SZUPER ÁRON

Nálunk a legkedvezőbb piaci áron, 89.900 Ft-ért* kaphatja meg a kiváló minőségű Alpha-Bio NeO implantátumot, amelyre a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal.

*Az ár egy darab titánium implantátum csavarra vonatkozik, felépítmény és fogkorona nélkül!

KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ FOGPÓTLÁSOK

Akár implantátumra építjük, akár egyéb eljárással helyezzük be, a rendelőnkben elérhető valamennyi fogpótlástípus prémium minőséget képvisel; és még ebből a sorból is kiemelkedik az exkluzív megoldásokat kínáló cirkónium. A forradalmi fejlesztésű anyagból készült munkák a legmagasabb esztétikai és funkcionális elvárásoknak is megfelelnek, esetükben garantáltan nincs szükség semmiféle kompromisszumra!

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS

A Profidentben egyedülálló módon lehetőséget teremtettünk arra, hogy privát beszélgetés keretében fogászati szakkonzulensünk igazítsa el Önt az eljárással kapcsolatos információk sokaságában.

Kezelés Kedvezményes ár
Konzultáció + kezelési terv 10.000 Ft
CT felvétel 11.000 - 26.000 Ft
Alpha-Bio NeO implantátum 130.000 Ft
89.900 Ft
Érzéstelenítő 1.800 Ft
Ínyformázás 8.000 Ft
Lenyomatvétel INGYENES
Alpha-Bio NeO csavarozott felépítmény 63.000 Ft
Ideiglenes korona (foganként) 9.900 Ft
Fémerámia korona implantátumra 69.500 Ft
Végösszeg 303.200 Ft
263.100 Ft

Ideje belevágni,
időpontot kérek!

Hogyan kalkuláljon?

303.200 Ft263.100 Ft

Ha most kezdi el a kezelést,
akár* 40 100 Ft-ot
is spórolhat!

*A mellékelt példa egyetlen foghiány pótlásának költségeit mutatja be, abban az esetben, ha az Alpha-Bio NeO implantátum és fémkerámia korona kombinációját választja.

Fizetési ütemezés

1

Konzultáció / CT / Röntgen

2

Implantáció / Ideiglenes pótlás

3-5 hónap gyógyulási idő
3

Implantátumfeltárás

5 nap gyógyulási idő
4

Lenyomatvétel

5 nap (a végleges pótlás elkészítése)
5

Végleges pótlás

5%
40%
5%
30%
20%

* kerekített
átlagértékek

Milyen esetekben érdemes az implantációt választani?

Amennyiben foghiányára a leghatékonyabb és legmodernebb megoldást keresi, mely kompromisszumok nélküli, és számtalan előnnyel jár nem csupán az esztétikum, de az egészség, a funkcionalitás és a kényelem szempontjából is, úgy a fogászati implantáció az Önnek megfelelő eljárás! Kielégítő szájhigiénia és anatómiai adottságok, valamint jó általános egészségi állapot mellett bárki alávetheti magát a beavatkozásnak – életkortól függetlenül.

Szóló implantátum – egyetlen hiányzó fog esetén

 • Nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására
 • Tökéletesen illeszkedik a többi foghoz
 • Természetes hatást és érzést kelt
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést

Több implantátum és híd – összefüggő sorhiány pótlására

 • vagy több szomszédos fog pótlása 2 implantátummal
 • A fogak és a foggyökerek is helyettesíthetőek
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Kényelmes és stabil

Implantátumok és
körhíd – teljes
fogatlanság esetén

 • Felső és alsó fogsor hiánya esetén is
 • 14 hiányzó fog pótlása 8 implantátummal, vagy 12 fog pótlása 6 implantátummal
 • Stabil és kényelmes, nem mozdul el
 • Megelőzi a csontvesztést
 • Visszaadja rágóképességét, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat

All-on-4 –
teljes fogatlanság
esetén

 • A forradalmi All-on-4 módszer tökéletes megoldást nyújt a kiterjedt vagy teljes fogatlanságra
 • Egyetlen műtéttel és csupán 4 implantátummal 24 óra leforgása alatt fix, azonnal terhelhető ideiglenes fogpótlást kaphat
 • A végleges fogpótlás 6 hónap múlva kerül behelyezésre, mely idő alatt teljes életet élhet
 • Az All-on-4 csekély csontállomány esetén (sinus lift műtét nélkül) is alkalmazható

Nem az implantáció az Ön számára üdvözítő megoldás?

Előfordul, hogy valamilyen ok miatt a fogászati implantáció nem kivitelezhető; ám Ön ebben az esetben is a teljesség igényével léphet fel! Napjainkban az egyéb fogpótlások is kielégítik akár az igen magas esztétikai és funkcionális elvárásokat. A számos lehetőség közül mindig az adott helyzetben legoptimálisabbat választjuk; a lényeg, hogy végül mindenki azt a pótlást kapja, amellyel visszanyerheti magabiztosságát, önbecsülését, önfeledt mosolyát.

Fémkerámia fogpótlás

 • A leggyakrabban alkalmazott típus, ár-érték aránya kiváló
 • Rendelőnkben prémium minőségű alapanyagokat használunk a koronák elkészítéséhez
 • A fémből készül váz miatt ez a megoldás időtálló, terhelhető
 • A leplezésre használt porcelán színe hozzáigazítható az eredeti fogak árnyalatához, így esztétikus végeredményt, természetes hatású mosolyt érhetünk el vele
 • Fémallergiásoknak nem ajánlott a viselése, ilyenkor más metódust javaslunk
 • Idővel, az íny visszahúzódásával, szürke csík jelenhet meg az íny és a fogkorona határán

Cirkónium fogpótlás

 • A cirkónium napjaink leginnovatívabb fogászati anyaga
 • Szilárd és tartós, a belőle készült pótlás a természetes fog hosszú távra szóló, teljes értékű helyettesítője
 • Fehér színe és a természetes fogakéhoz hasonló fényáteresztő képessége miatt a legmagasabb esztétikai elvárásoknak megfelelő, élethű végeredményt ad
 • Számítógépes technológiával (CAD/CAM) munkálják meg, így a cirkónium pótlás maximálisan precíz, tökéletesen illeszkedik az ínyhez, viselete kényelmes
 • Nem allergizál, így fémérzékeny pácienseknél is alkalmazható
 • Tökéletes mindazoknak, akik egyszerre vágynak a lehető legesztétikusabb, ugyanakkor funkcionálisan is kifogástalan megoldásra

Kérdései vannak?

 • Mi a fogászati implantátum?

  A fogászati implantátum egy titániumból készült „pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás. Az implantációval egy vagy több hiányzó fogat, akár összefüggő sorhiányt is pótolhatunk, sőt, az eljárás lehetővé teszi, hogy teljes foghiány esetén is visszaszerezhesse rágóképességét és önbizalmát! 

 • Drága beavatkozás a fogászati implantáció?

  Ugyan magasabb az ára, mint más fogpótlási technikáké, de a fogbeültetés tartósabb megoldást kínál. Megfelelő ápolás mellett az implantátum egy életen át kitart, legfeljebb a ráépített fogpótlás szorulhat idővel cserére. A fogászati implantáció egy hosszú távú befektetés, melynek egy életen át élvezhetjük az egészségünkre, és úgy általában az életünk minden területére gyakorolt pozitív hatásait. 
  És mivel a kezeléssorozat több lépésből állhónapokon át tart, akár egy évig is elhúzódhat, a költségek rendezése ennek megfelelően részletekben történik, vagyis a kiadások előre tervezhetők. (Az oldalunkon található infografika segítségével könnyen eligazodhat a fizetés ütemezését illetően.) 

 • Milyen implantátumot használ a rendelő?

  rendelőnkben elérhető Alpha-Bio implantátumokat a 30 éve a szakmában tevékenykedő Alpha-Bio Tec. készíti – immár 12 éve a Nobel Biocare, a világ első számú fogászati implantátumgyártójának szárnyai alatt. A cég legújabb fejlesztése a NeO, amely ötvözi az addigi implantátumok összes előnyét. Kialakítása még egyszerűbb és pontosabb behelyezést tesz lehetővé, kíméletesebb a csonttal, és mivel nagyobb felületen érintkezik azzal, a hosszú távú stabilitás fokozottan garantált. A NeO-hoz tartozó új típusú felépítmények alkalmazásával az implantátum körüli lágyrészek gyorsabban gyógyulnak. 
  NeO még a legbonyolultabb klinikai eseteket is egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető beavatkozássá teszi, megbízható és hosszú távú esztétikai eredményeket biztosít. 

 • Milyen előnyökkel jár az implantátumos fogpótlás?

  Számos előnye van az egyéb fogpótló eljárásokkal szemben. Egyrészt, a beavatkozás elvégzéséhez nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására. Másrészt, az eljárással megelőzzük a csontvesztést, valamint a meglévő fogak elmozdulását a hiány irányába. És mivel a pótlás tökéletesen illeszkedik a többi foghoz, természetes hatást és érzést kelt, így a páciens úgy érezheti, mintha az eredeti fogsorát kapta volna vissza, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat, kompromisszumok nélkül étkezhet. 

 • Hatással lesz az implantátum a beszédkészségemre?

  A fogászati implantátumok pontosan ugyanolyan érzetűek, mint az igazi fogak, így nem kell attól tartania, hogy beültetés után beszédproblémái, hangképzési nehézségei támadnak. Ellenkezőleg! A foghiány komoly beszédtechnikai hibákat eredményezhet, a fogimplantátum azonban erre is megoldást nyújthat. 

 • Milyen anyagból készülnek az implantátumra épített fogpótlások?

  A fogpótlások alapvetően két típusra bonhatók: fémbázisúak, illetve fémmentesek. A fémkerámia pótlások vázát speciális fémötvözetből készíti el a fogtechnikus s erre a fémre égetik rá a környező fogak színének és formájának megfelelő kerámiát. A fémmentes pótlások préselt kerámiából vagy cirkóniumból készülnek, melyek mindamellett, hogy kiemelkedő esztétikai eredményt biztosítanak, szövetbarát sajátosságuk miatt nem allergizálnak. 

 • Milyen korosztálynak ajánlott az implantációs beavatkozás?

  Az implantátum szinte valamennyi korosztály számára megoldást jelenthet, nincs felső korhatár. Feltétel, hogy az állkapocs növekedése befejeződött, ami 18-20 éves korban történik meg. Emellett a jó általános egészségi állapot és a megfelelő mennyiségű csontozat kulcsfontosságú a beavatkozás szempontjából. Ha mindez adott, általában nincs akadálya az implantációnak. 

 • Jár fájdalommal az implantátum beültetése?

  Mivel helyi érzéstelenítés mellett történik, így maga a beavatkozás teljesen fájdalommentes. A műtétet követően, mint minden szájsebészeti eljárás esetében, az arc olykor felduzzadhat, akár enyhébb fájdalom is jelentkezhet, ám az esetleges kellemetlenségek jegeléssel és fájdalomcsillapító gyógyszerrel megszüntethetők. A beavatkozáson átesett páciensek többségének beszámolója szerint a procedúra semmivel sem rosszabb, mint egy foghúzás. 

 • Mennyi időbe telik az implantátum beültetése?

  Az implantáció időtartama attól függ, hány műgyökeret ültetünk be a szájba és ezek hol helyezkednek el. Egyszerű, komplikációmentes esetben a beavatkozás nem tart fél óránál tovább. 

 • Hogyan gondozzam a fogpótlásomat?

  Elengedhetetlen a kielégítő otthoni szájápolás, illetve a rendszeres dentálhigiéniai kezelés, fogkő-eltávolítás, hiszen a lepedék, amely elmeszesedve fogkővé lesz, bármilyen, a szájüregben található kemény felszínen, így a töméseken, művi pótlásokon is megtapad! És bár a fogpótlás nem szuvasodik, de az elégtelen szájhigiénia miatt romlásnak indulnak a megmaradt saját fogak, illetve gyulladás alakul ki az ínyben. A körültekintő szájápolás tehát minden esetben elengedhetetlen a szájüreg egészségének fenntartásához, valamint jelentős mértékben növeli az implantátum, illetve a fogpótlás élettartamát. 

A legjobb kezekben akarom tudni a mosolyomat! Bejelentkezem!

NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN MOSOLYA!

Bár az implantátumbeültetés ma már rutineljárásnak számít, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez egy szájsebészeti műtét, amely – mint minden operáció – kockázatokat rejthet magában! A jó ár mellett érdemes megbízható rendelőben és tapasztalt specialistákkal belevágni a kezelésbe; ami még elengedhetetlen, az a szakemberek összehangolt és hatékony csapatmunkája.

A Profidentben az implantációs műtét sikerességét implantátumbeültetésre specializálódott rutinos szájsebész szakorvosaink garantálják. A kifogástalan esztétikai eredményért pedig, legyen az implantátumra épített pótlás, illetve egyéb fogpótló eljárás, szépérzékkel és kreativitással megáldott kiváló protetikus szakorvosokból álló csapatunk felel! Ismerkedjenek meg velük!

DR. MOLNÁR ZSOLT

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, implantológia

Dr. Molnár Zsolt 2004 óta rendelőnk szájsebészeti szakorvosa, aki az évek során hatalmas rutinra tett szert a fogászati implantológia területén, a kombinált fogpótlások, valamint a modern fémmentes esztétikus megoldások kivitelezésében.

Az implantológia a fogászat, szájsebészet rohamosan fejlődő tudományterülete, a folyamatos önképzés elengedhetetlen. Ennek megfelelően Dr. Molnár Zsolt rendszeres résztvevője a hazai és külföldi továbbképző kurzusoknak.

Kíméletes, fájdalommentes beavatkozásokra törekszik, és minden esetben szem előtt tartja páciensei igényeit. A fogászatban leginkább azt szereti, hogy a kezeléseken keresztül szó szerint látványos és minőségi javulás áll be a páciensek életében.

DR. HORVÁTH TIBOR

Dentoalveolaris sebész szakorvos

Diplomáját a Semmelweis Egyetemen szerezte 2015-ben. A Profidentbe rezidensként érkezett; szakvizsgáját 2018-ban tette le.

Szinte kizárólag szájsebészeti beavatkozásokat végez, mert a specializációban hisz: mindenki a legjobb tudását nyújtva ténykedik a maga területén. Ez persze csapatmunkát feltételez, ami a Profidentben meg is valósul.

Komoly tapasztalattal és óriási esetszámmal büszkélkedhet, sok, mások által reménytelennek ítélt problémát orvosolt már. Népszerű a páciensek körében, mert elhivatott, magabiztos tudású szakember, aki mindig a páciensek érdekeit tartja szem előtt: gyorsan, ugyanakkor nyugodtan és precízen dolgozik. Időt szán a pácienssel való beszélgetésre, amivel a szorongást is oldja és megalapozza a kölcsönös bizalmat.

Követi a fejlesztéseket, így tud az élvonalban maradni. Kurzusok rendszeres résztvevője, érdekli az All-on-4 technológia, az ínyplasztikai beavatkozások. Amit viszont mindennél jobban be szeretne építeni a munkájába, az a Khoury-módszer, a saját csontból nyert blokkok alkalmazásának technikája.

DR. GUCSI VÉGH KRISZTIÁN

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, vezető főorvos

Dr. Gucsi Végh Krisztián tutorként évek óta terelgeti a Profidentbe érkező fiatal orvosokat; 2015 óta pedig rendelőnk főorvosaként is gondoskodik a kollégákról.

Fő szakterülete a protetika, a különböző implantátumokra készített felépítmények, fogpótlások kivitelezése. Munkáját kivételes precizitás jellemzi, kézügyessége kiváló. Szorgalmas, ambiciózus orvos, állandó résztvevője a szakmai továbbképzéseknek. Türelmének és higgadtságának, szakmai tudásának, segítőkész hozzáállásának köszönhetően kollégái és a pácienseink körében egyaránt népszerű.

DR. SZURA ANDRÁS

Műszakvezető szakorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Szura András orvos családban nőtt fel, így már gyermekkorában ráérzett a gyógyítás szépségére. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2011-ben. Az egyetem elvégzését követően a Profident Fogászati Centrumban kezdte meg rezidensi munkáját, azóta pedig a szakmai csapat teljes jogú tagjává vált. Szakterülete a konzerváló fogászat és fogpótlástan, melyet szeretne parodontológia specializációval kiegészíteni. Nyugalmat, megbízhatóságot sugárzó egyéniségének, valamint türelmes, empatikus hozzáállásának köszönhetően rendkívül népszerű a betegek körében.

DR. HEGYI FERENC

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Diplomáját 2016-ban szerezte summa cum laude minősítéssel a Semmelweis Egyetemen, ahol már hallgatóként számottevő tapasztalatra tett szert az egyetem tehetséggondozó programjának keretében.

Rezidensként érkezett a Profidentbe: rátermettségének és tehetségének köszönhetően szinte azonnal az orvoscsapat teljes jogú tagjává vált. 2019-ben szakorvosi vizsgát tett konzerváló fogászat és fogpótlástanból. Véleménye szerint ezzel a szakterülettel kiválóan meg lehet alapozni egy olyan biztos szakmai tudást, amivel a kezében más irányokba is építkezhet.

Fontos számára a folyamatos szakmai fejlődés, nívós kurzusok rendszeres résztvevője. Időt szán páciensei tájékoztatására, nyíltan, őszintén kommunikál velük; az így megteremtett biztonságérzet és bizalom a sikeres együttműködés alapja.

A nyugodt légkör kialakításában segíti őt a belőle áradó derű és harmónia, valamint elhivatottsága, szakmai magabiztossága. Tökéletességre törekszik, mindent úgy és azért tesz, hogy a páciens a lehető legjobbat kapja.

DR. PAPP-SZKLENÁR KATALIN

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Papp-Szklenár Katalin a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2007-ben.

Az egyetem elvégzését követően a Profident Fogászati Centrumban kezdte meg rezidensi munkáját, majd 2010-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tett. Konzerváló fogszakorvosként célja a fogak megőrzése, a fog-és szájbetegségek korai felismerése, és azok további súlyosbodásának megakadályozása.

Munkája során nagy hangsúlyt helyez a nyitott, empatikus hozzáállásra és a nyugodt, barátságos légkör megteremtésére, valamint fontosnak tartja a részletes és érthető tájékoztatást a kezelési lehetőségekről és a beavatkozások menetéről.

Elmondunk mindent az implantátumokról!

Fogászati Implantációs Nyílt Nap

Tudjon meg többet!

Ezt nem hagyhatom ki. Kérem a konzultációs időpontomat!

Visszahívást
kérek!

Üdvözlöm!
Szatmári Cintia vagyok, a Profident Fogászati Centrum fogászati szakkonzulense. Örömmel megválaszolom minden felmerülő kérdését, adja meg elérhetőségeit és hamarosan visszahívom Önt!