Bejelentkezem Konzultációra

Új implantátum a Profidentben bevezető áron!

NeO – még erősebb, még kíméletesebb!

Nálunk eddig sem kellett az akciókra várni, hiszen egyik fő törekvésünk mindig is az volt, hogy exkluzív színvonalat nyújtsunk mindenki számára elérhető áron.
A kiváló minőségű, roppant népszerű Alpha-Bio implantátumokat például az implantációs rendszer kizárólagos hazai képviselőjével és forgalmazójával kialakított partneri viszonyunknak köszönhetően tudtuk tartósan a piaci ár alatt kínálni. 

Mostantól ez a hosszú ideje fennálló partneri kapcsolat még gyümölcsözőbb az Ön számára is! Már elérhetők rendelőnkben az Alpha-Bio Tec.-nél végzett fejlesztési folyamatok egyik legújabb állomását jelentő NeO implantátumok! A közel 30 év klinikai tapasztalatain alapuló technológia az Alpha-Bio Tec. eredeti spirál implantátumainak továbbfejlesztése oly módon, hogy megtartja és ötvözi azok összes előnyét.

Miben más a NeO?
A NeO implantátumok kialakításuknak köszönhetően még precízebb behelyezést, pontosabb illeszkedést, még nagyobb teherbírást és gyorsabb gyógyulást tesznek lehetővé – ez jó hír mind a kezelést végző szakembernek, mind a páciensnek. 

A NeO számos pozitív tulajdonsága mellett a további szenzáció az, hogy ezt az eddigieknél is kiemelkedőbb minőséget képviselő terméket bevezető áron – mindössze 89.900 Ft-ért – kínáljuk!

Ajánlatunk

JÓVÁÍRT KONZULTÁCIÓS DÍJ

A konzultáció során szakorvosunk részletes kezelési tervben tesz javaslatot az Ön számára optimális implantátumbeültetési lehetőségekről. Ha belevág a kezelésbe, a konzultáció díját, 10.000 Ft-ot, jóváírjuk az összköltségekből.

SZUPERKEDVEZMÉNYES ÁR

Nálunk most 130.000 Ft helyett mindössze 89.900 Ft-ért* kaphatja meg a kiváló minőségű Alpha-Bio NeO implantátumot, amelyre a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal.

*Az ár egy darab titánium implantátum csavarra vonatkozik, felépítmény és fogkorona nélkül!

INGYENES CT

A legprecízebb diagnosztika érdekében a 3D fogászati CT felvétel készítését most ingyenesen biztosítjuk*.

*Abban az esetben, ha a páciens kikéri és rendelőnkből elviszi a CT felvételt, annak díját – ami a CT méretétől függően 11.000 és 26.000 Ft között lehet – felszámoljuk!

RÉSZLETFIZETÉSI LEHETŐSÉG

A legjobb ár még nem minden! Pénzügyi partnercégünkkel megteremtettük a lehetőséget arra, hogy implantációs kezelését rendkívül kedvező hitelkonstrukció keretében fizethesse ki.

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS

A Profidentben egyedülálló módon lehetőséget teremtettünk arra, hogy privát beszélgetés keretében fogászati szakkonzulensünk igazítsa el Önt az eljárással kapcsolatos információk sokaságában.

Számoljon!

Ha most kezdi el a kezelést,
akár* 36 000 Ft-ot spórolhat!

* A jóváírt konzultáción és kezelési terven 10 000 Ft-ot,
a CT felvételen pedig akár 26 000 Ft-ot takaríthat meg.

Alpha-Bio NeO® implantátum

Most mindösszesen

89 900 Ft

Befejezett kezelés esetén

 • konzultáció
 • kezelési terv
 • CT felvétel

ingyen

Bejelentkezem Konzultációra

Termék/SzolgáltatásÁr
Konzultáció + röntgen + kezelési terv10.000 Ft (a kezelés elkezdése esetén INGYENES)
CT felvételINGYENES
Arcív33.000 Ft
Szükség esetén
Alpha-Bio NeO implantátum89.900 Ft
Érzéstelenítő1.600 Ft
Ínyformázás8.000 Ft
LenyomatvételINGYENES
Alpha-Bio NeO csavarozott felépítmény63.000 Ft
Ideiglenes korona (foganként)9.900 Ft-14.000 Ft
szükség esetén
Fémkerámia korona implantátumra65.500 Ft
Összesen270.900 Ft

HOGYAN KALKULÁLJON?

A mellékelt példa egyetlen foghiány pótlásának költségeit mutatja be, abban az esetben, ha az Alpha-Bio NeO implantátum és fémkerámia korona kombinációját választja.

*Más típusú felépítmény és korona alkalmazásakor az ár az ártáblázatban megadott összegek alapján módosul!

A fizetés ütemezése kezelési típusonként

Gyakori tévhit a beavatkozást fontolgatók körében, hogy az implantációs kezelés egyszeri, nagy összegű, a családi büdzsét akár komolyan megterhelő kiadást jelent. Az igazság ellenben az, hogy ez a komplex, minden esetben több lépésből álló kezeléssorozat hosszú hónapokig tart, akár egy évig is elhúzódhat. Az eljárás költségeinek rendezése is ennek megfelelően, részletekben történik, vagyis a kiadások előre tervezhetők, ami nagy könnyebbséget jelent. Az alábbi infografika segít eligazodni az egyes kezelési típusok menetét és a fizetés várható ütemezését illetően.*

1

Konzultáció / CT

2

Implantáció / Ideiglenes pótlás

3-5 hónap gyógyulási idő
3

Implantátumfeltárás

5 nap gyógyulási idő
4

Lenyomatvétel

5 nap (a végleges pótlás elkészítése)
5

Végleges pótlás

5%
40%
5%
30%
20%

* kerekített
átlagértékek

Gyakori kérdésekaz implantációról

 • Mi a fogászati implantátum?

  A fogászati implantátum egy kicsi, titániumból készült „pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás, legyen szó koronáról, hídról vagy akár teljes fogsorról.

 • Milyen implantátumot használ a rendelő?

  A rendelőnkben elérhető Alpha-Bio implantátumokat a 30 éve a szakmában tevékenykedő Alpha-Bio Tec. készíti – immár 12 éve a Nobel Biocare, a világ elsőszámú fogászati implantátum gyártójának szárnyai alatt. A cég legújabb fejlesztése („the next sensation”) a NeO implantátumcsavar, amely ötvözi az addigi implantátumok összes előnyét. Kialakítása még egyszerűbb és pontosabb behelyezést tesz lehetővé, kíméletesebb a csonttal, és mivel nagyobb felületen érintkezik azzal, így a hosszú távú stabilitás fokozottan garantált. A NeO-hoz tartozó új típusú felépítmények alkalmazásával az implantátum körüli lágyrészek gyorsabban és biztosabban gyógyulnak.
  A NeO még a legbonyolultabb klinikai eseteket is egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető beavatkozássá teszi, megbízható és hosszú távú esztétikai eredményeket biztosít.

 • Milyen esetekben érdemes az implantációt választani?

  Amennyiben foghiányára a leghatékonyabb és legmodernebb megoldást keresi, mely kompromisszumok nélküli, és számtalan előnnyel jár nem csupán az esztétikum, de az egészség, a funkcionalitás és a kényelem szempontjából is, úgy a fogászati implantáció az Önnek megfelelő eljárás! Kielégítő szájhigiénia és anatómiai adottságok, valamint jó általános egészségi állapot mellett bárki alávetheti magát a beavatkozásnak – életkortól függetlenül.

 • Milyen terjedelmű foghiány pótolható az eljárással?

  Az implantációval egy vagy több hiányzó fogat, akár összefüggő sorhiányt is pótolhatunk, sőt, az eljárás lehetővé teszi, hogy akár teljes foghiány esetén is visszaszerezhesse rágóképességét és önbizalmát!

 • Milyen előnyökkel jár az implantátumos fogpótlás?

  A fogászati implantátumok egyik legfigyelemreméltóbb előnye az egyéb fogpótló eljárásokkal szemben, hogy a beavatkozás elvégzéséhez nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására. Az eljárás preventív kezelésnek is mondható, hiszen alkalmazásával megelőzzük a csontvesztést, valamint azt, hogy a meglévő fogak elmozduljanak a hiány irányába. A pótlás tökéletesen illeszkedik a többi foghoz, természetes hatást és érzést kelt, így a páciens úgy érezheti, mintha az eredeti fogsorát kapta volna vissza, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat. A stabilan rögzülő implantátumnak és a ráépített pótlásnak hála a páciens visszakapja rágóképességét, ezzel együtt a kompromisszummentes étkezés örömét.

 • Milyen anyagból készülnek az implantátumra épített fogpótlások?

  A fogpótlások különféle anyagokból készülhetnek, de alapvetően két típusra bonhatók: fémbázisúak, illetve fémmentesek. A fémkerámia pótlások vázát speciális fémötvözetből készíti el a fogtechnikus s erre a fémre égetik rá a környező fogak színének és formájának megfelelő kerámiát. A fémmentes pótlások préselt kerámiából vagy cirkóniumból készülnek, melyek mindamellett, hogy kiemelkedő esztétikai eredményt biztosítanak, szövetbarát sajátosságuk miatt nem allergizálnak.

 • Milyen korosztálynak ajánlott az implantátum kezelés?

  Gyakori tévhit, hogy az implantátum kizárólag az idősebb korosztály számára jelent megoldást. Valójában a fogászati implantáció kizárólag azoknál a pácienseknél nem végezhető el, akiknél még nem fejeződött be az állkapocs növekedése, ezután már bárki számára lehetőség nyílik a kezelésre, aki foghiányban szenved.

 • Mitől függ, hogy kaphatok-e implantátumot?

  Ha Ön elég egészséges ahhoz, hogy kihúzzák a fogát, akkor valószínűleg ahhoz is elég egészséges, hogy implantátumot kapjon. A jó általános egészségi állapot és a megfelelő állkapocs csontozat kulcsfontosságú a beavatkozás szempontjából. Ha mindez adott, általában nincs akadálya az implantációnak.

 • Mekkora fájdalommal jár az implantátum beültetése?

  Az implantátum beültetése helyi érzéstelenítés mellett történik, így maga a beavatkozás teljesen fájdalommentes. A műtétet követően, mint minden szájsebészeti beavatkozás esetében, az arc olykor felduzzadhat, akár enyhébb fájdalom is jelentkezhet, ám az esetleges kellemetlenségek jegeléssel és némi fájdalomcsillapító gyógyszerrel teljesen megszüntethetők. A beavatkozáson átesett páciensek többségének beszámolója szerint a procedúra semmivel sem rosszabb, mint egy gyökérkezelés vagy egy sima foghúzás.

 • Mennyi időbe telik az implantátum beültetése?

  Az implantáció időtartama attól függ, hány műgyökeret ültetünk be a szájba és ezek hol helyezkednek el. Egyszerű, komplikációmentes esetben a beavatkozás nem tart fél óránál tovább.

 • Mások észre fogják venni, hogy implantátummal rendelkezem?

  A fogimplantátumokra helyezett fogpótlások pontosan ugyanúgy néznek ki, mint az eredeti fogai, természetes hatást keltenek, ezért a külső szemlélő számára a különbség észrevehetetlen.

 • Hatással lesz az implantátum a beszédkészségemre?

  A fogászati implantátumok pontosan ugyanolyan érzetűek, mint az igazi fogak, így nem kell attól tartania, hogy beültetés után beszédproblémái, hangképzési nehézségei támadnak. Ellenkezőleg! A foghiány komoly beszédtechnikai hibákat eredményezhet, a fogimplantátum azonban erre is megoldást nyújthat.

 • Drága beavatkozás a fogászati implantáció?

  A kiadásokkal kapcsolatos információk a „Gyakori kérdések a költségekről” című menüpontban találhatók.

Egy vagy több sorközi foghiány

 • Nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására
 • Tökéletesen illeszkedik a többi foghoz
 • Természetes hatást és érzést kelt
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést

Összefüggő sorhiány

 • vagy több szomszédos fog pótlása 2 implantátummal
 • A fogak és a foggyökerek is helyettesíthetőek
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Kényelmes és stabil

Teljes foghiány

 • Felső és alsó fogsor hiánya esetén is
 • 14 hiányzó fog pótlása 8 implantátummal, vagy 12 fog pótlása 6 implantátummal
 • Stabil és kényelmes, nem mozdul el
 • Megelőzi a csontvesztést
 • Visszaadja rágóképességét, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat

Gyakori kérdések a költségekről

 • Drága beavatkozás a fogászati implantáció?

  Igaz ugyan, hogy a fogimplantátumoknak általában magasabb az ára, mint más fogpótlási technikáknak, de a fogbeültetés tartósabb megoldást kínál, mint egy rögzített híd. Hosszú távú befektetés, melynek egy életen át élvezhetjük előnyeit.
  Fontos azt is megjegyeznünk, hogy ez a komplex, minden esetben több
  lépésből álló kezeléssorozat hosszú hónapokig tart, akár egy évig is elhúzódhat.
  Az eljárás költségeinek rendezése is ennek megfelelően, részletekben történik,
  vagyis a kiadások előre tervezhetők, ami nagy könnyebbséget jelent. (Az oldalunkon található infografika segítségével könnyen eligazodhat a kezelés lépéseit és a fizetés ütemezését illetően.)
  És ha még így is nehézséget okozna Önnek az anyagiak előteremtése, élhet a pénzügyi partnercégünk közreműködésével biztosított önerő nélküli hitellehetőséggel.

 • Mire számíthatok a jövőre nézve? Gyakran kell majd mélyen a zsebembe nyúlnom, ha fent akarom tartani az elért eredményt?

  Nem. Megfelelő ápolás mellett az implantátum egy életen át kitart, legfeljebb a ráépített fogpótlás szorulhat idővel cserére. A fogászati implantáció egy hosszú távú befektetés, melynek egy életen át élvezhetjük az egészségünkre, és úgy általában az életünk minden területére gyakorolt pozitív hatásait.

 • Élnék a hitellehetőséggel, de vajon jogosult vagyok a hitel igénybevételére?

  Amennyiben Ön:

  • 18. életévét betöltött, cselekvőképes, devizabelföldi személy
  • legalább a minimálbért elérő, igazolható havi jövedelemmel rendelkezik
  • az igényléskor nem szerepel a KHR negatív adóslistáján, nincs köztartozása, a banki adósminősítési szintnek megfelel
  • bejelentett állandó magyarországi lakcímmel rendelkezik,

  akkor jogosult a hitel igénybevételére!

 • Ki nyújtja a hitelt a fogpótló eljáráshoz?

  Pénzügyi partnercégünk, a Magyar-Hitelközvetítő Kft. Magyarország piacvezető bankjainak ajánlatai közül választja ki az Ön igényeinek legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

 • Hogyan zajlik a folyamat?

  A hiteligénylő adatlap kitöltését követően a cég egy munkatársa 24 órán belül megkeresi Önt telefonon, hogy átbeszéljék a lehetőségeket.
  A banki ügyintézés minden lépését szakképzett pénzügyi tanácsadók menedzselik. Miután megbizonyosodnak arról, hogy megfelel minden feltételnek és jogosult a hitel felvételére, Önnek nincs más teendője, mint kiválasztania az ideális hitelkonstrukciót, valamint benyújtani a kért dokumentumokat. Minden egyebet a hitelközvetítő cég munkatársai intéznek. A hitel folyósítása egy héten belül megtörténik.

 • Mekkora összeget igényelhetek és milyen ütemben kell majd visszafizetnem?

  Minimum 500.000, maximum 2.000.000 Ft-ba kerülő implantológiai kezelésre igényelhet hitelt, kezdőrészlet befizetése nélkül. A futamidő hossza 12-96 hónap, ezen belül Ön szabadon választhatja meg, hogy mennyi idő alatt teljesíti a hitel teljes összegének visszafizetését a bank felé.

Bejelentkezem Konzultációra

NÁLUNK JÓ KEZEKBEN VAN MOSOLYA!

Bár az implantátumbeültetés ma már rutineljárásnak számít, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez egy szájsebészeti műtét, amely – mint minden operáció – kockázatokat rejthet magában! A jó ár mellett érdemes megbízható rendelőben és tapasztalt specialistákkal belevágni a kezelésbe; ami még elengedhetetlen, az a szakemberek összehangolt és hatékony csapatmunkája.

A Profidentben a műtét sikerességét implantátumbeültetésre specializálódott szájsebész szakorvosaink, a kifogástalan esztétikai eredményt pedig protetikus szakorvosainkból álló csapatunk garantálja! Ismerkedjenek meg velük!

DR. MOLNÁR ZSOLT

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, implantológia

Dr. Molnár Zsolt 2004 óta rendelőnk szájsebészeti szakorvosa, aki az évek során hatalmas rutinra tett szert a fogászati implantológia területén, a kombinált fogpótlások, valamint a modern fémmentes esztétikus megoldások kivitelezésében.

Az implantológia a fogászat, szájsebészet rohamosan fejlődő tudományterülete, a folyamatos önképzés elengedhetetlen. Ennek megfelelően Dr. Molnár Zsolt rendszeres résztvevője a hazai és külföldi továbbképző kurzusoknak.

Kíméletes, fájdalommentes beavatkozásokra törekszik, és minden esetben szem előtt tartja páciensei igényeit. A fogászatban leginkább azt szereti, hogy a kezeléseken keresztül szó szerint látványos és minőségi javulás áll be a páciensek életében.

DR. HORVÁTH TIBOR

Dentoalveolaris sebész szakorvos

Dr. Horváth Tibor a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte diplomáját 2015-ben. Egyetemi tanulmányai során lehetősége nyílt részt venni egy navigációs implantológiával kapcsolatos kutatásban. Ez egy olyan modern eljárás, amely lehetővé teszi, hogy az ínyt csupán egy apró területen nyissák fel: így a szájsebészeti műtétek gyorsabbak, a szövődmények kialakulása pedig minimális. Ez a kutatás kötelezte el az implantológia irányába, illetve hozzájárult szakmai szemléletének alakulásához is: meggyőződése, hogy a modern technológiai eszközök elengedhetetlenek a magas színvonalú szájsebészeti beavatkozásokhoz.

Elhivatott és – fiatal kora ellenére – magabiztos tudású szakember, aki gyorsasága és maximalizmusa miatt is kedvelt a páciensek körében.

DR. GUCSI VÉGH KRISZTIÁN

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa, vezető főorvos

Dr. Gucsi Végh Krisztián tutorként évek óta terelgeti a Profidentbe érkező fiatal orvosokat; 2015 óta pedig rendelőnk főorvosaként is gondoskodik a kollégákról.

Fő szakterülete a protetika, a különböző implantátumokra készített felépítmények, fogpótlások kivitelezése. Munkáját kivételes precizitás jellemzi, kézügyessége kiváló. Szorgalmas, ambiciózus orvos, állandó résztvevője a szakmai továbbképzéseknek. Türelmének és higgadtságának, szakmai tudásának, segítőkész hozzáállásának köszönhetően kollégái és a pácienseink körében egyaránt népszerű.

DR. SZURA ANDRÁS

Műszakvezető szakorvos, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Szura András orvos családban nőtt fel, így már gyermekkorában ráérzett a gyógyítás szépségére. A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2011-ben. Az egyetem elvégzését követően a Profident Fogászati Centrumban kezdte meg rezidensi munkáját, azóta pedig a szakmai csapat teljes jogú tagjává vált. Szakterülete a konzerváló fogászat és fogpótlástan, melyet szeretne parodontológia specializációval kiegészíteni. Nyugalmat, megbízhatóságot sugárzó egyéniségének, valamint türelmes, empatikus hozzáállásának köszönhetően rendkívül népszerű a betegek körében.

DR. HEGYI FERENC

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Dr. Hegyi Ferenc a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte diplomáját 2016-ban summa cum laude minősítéssel. Tanulmányai során lehetősége volt az egyetem klinikai tehetséggondozási programjában is részt venni, így már rezidensi idejének megkezdése előtt tapasztalatot szerezhetett az Orális Diagnosztika Tanszéken.

Dr. Hegyi számára az jelenti a legnagyobb örömet, ha visszaállíthatja a páciensek fogsorának egészségét, illetve rágóképességüket, így a kezelés után a betegek elégedetten távozhatnak a rendelőből. Munkája során nagy hangsúlyt fektet a minőségi ellátásra, a precizitásra, illetve a páciensek helyes szájápolással kapcsolatos oktatására. Hisz abban, hogy a helyes technika elsajátításával, a megfelelő eszközök kiválasztásával, valamint kellő odafigyeléssel megelőzhető a legtöbb fogászati probléma.

DR. PAPP-SZKLENÁR KATALIN

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Dr. Papp-Szklenár Katalin a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 2007-ben.

Az egyetem elvégzését követően a Profident Fogászati Centrumban kezdte meg rezidensi munkáját, majd 2010-ben konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát tett. Konzerváló fogszakorvosként célja a fogak megőrzése, a fog-és szájbetegségek korai felismerése, és azok további súlyosbodásának megakadályozása.

Munkája során nagy hangsúlyt helyez a nyitott, empatikus hozzáállásra és a nyugodt, barátságos légkör megteremtésére, valamint fontosnak tartja a részletes és érthető tájékoztatást a kezelési lehetőségekről és a beavatkozások menetéről.

Elmondunk mindent az implantátumokról!

Fogászati Implantációs Nyílt Nap

Tudjon meg többet!

TEKINTSE MEG RENDELŐNKET!

Bejelentkezem Konzultációra

Visszahívást
kérek!

Üdvözlöm!
Szatmári Cintia vagyok, a Profident Fogászati Centrum fogászati szakkonzulense. Örömmel megválaszolom minden felmerülő kérdését, adja meg elérhetőségeit és hamarosan visszahívom Önt!