Jelentkezzen be most Ingyenes konzultációra!

25 éve az Önök szolgálatában

Volt egy álmunk: egy fogászat, ami derűs, családias légkört áraszt, ami kiváló szakmai csapattal, a legmagasabb szaktudással és technikai felkészültséggel dolgozik, és még arra is ügyel, hogy szolgáltatásai mindenki számára elérhetők legyenek. 25 éve ennek jegyében kezdte meg működését a Profident Fogászati Centrum a belváros szívében, az Astoriánál. Álmaink nagyon hamar célkitűzésekké, a célkitűzések pedig eredményekké váltak.

Ebben a negyed évszázados sikertörténetben rengeteg munka van, a Profident összes munkatársának minden erőfeszítése és elhivatottsága; és rengeteg hit, a nálunk megfordult páciensek (összesen több, mint 150 ezer) minden belénk vetett bizalma, a visszatérők lojalitása. Mi pedig ezt szeretnénk meghálálni.

Éppen ezért a szokásoktól eltérően most mi, a születésnaposok kedveskedünk Önnek! Rendelői vagy otthoni fogfehérítő kezeléseink árából most egy teljes hónapig 25% kedvezményt adunk! 

*OTTHONI FOGFEHÉRÍTÉS: 33 750 Ft (eredeti ár: 45 000 Ft)

*RENDELŐI FOGFEHÉRÍTÉS (ZOOM): 67 500 Ft (eredeti ár: 90 000 Ft)

fogfehérítés
25% kedvezménnyel

Gyakori kérdések a fogfehérítésről

Megválaszoljuk a születésnapi akciós kezeléseinkkel, az otthoni és a rendelői ZOOM fogfehérítéssel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket, hogy Ön pontosan tisztában legyen azzal, mit kap, amikor eljön hozzánk egy ilyen kezelésre!

 • Mikor javasolt?

  A fogfehérítés esztétikai eljárás, a mosoly szebbé tételének hatékony eszköze. Indokolt a restaurációs kezeléseket megelőző alkalmazása, hiszen a fogpótlások színét célszerű a fehérítéssel javított fogsorhoz igazítani. A fogszabályozó kezelés befejeztével is javasoljuk a professzionális fogtisztítással együtt, hogy a rendezett fogsor ne csak egyenes, de ragyogó is legyen! Az elszíneződött fogsor rontja a páciens megítélését és önképét, így akár pszichés gondok is kialakulhatnak nála; ellenben a tiszta, fehér fog egészséget, jólápoltságot tükröz, vonzóvá, fiatalossá tesz, így az önértékelésre is pozitív hatással van.

 • Mi a kezelés feltétele?

  Az egészséges fogíny, valamint a fogkőtől és lepedéktől mentes, tiszta fogazat. Ezért először megszüntetjük az esetlegesen fennálló gyulladásokat, szuvasodásokat, majd komplex szájhigiéniai kezeléssel (ultrahangos fogkő-eltávolítás és polírozás) a fogakat mentesítjük a lepedéktől, fogkőtől.

 • Kinek nem javasolt?

  Az eljárást nem javasoljuk, ha a páciens melanomás beteg; erősen kopott fogazattal és fognyakakkal bír, mikrorepedések vannak a fogfelszínén, túlzott fogérzékenységben szenved; akut fogágygyulladása van; fényérzékenységet okozó gyógyszert szed; várandós vagy szoptatós kismama; tinédzser, ekkor ugyanis a fogazat még jelentős változásokon mehet keresztül.

 • Kizáró ok a meglévő fogpótlás és fogtömés?

  Nem. Ám azt meg kell jegyeznünk, hogy a fogfehérítés csak a természetes foganyagnál működik, a koronák, a hidak, az inlay-k (betétek), a tömések nem világosodnak ki, így előfordulhat, hogy a pótlások az eljárás után cserére szorulnak. Ha restauráció előtt állunk, érdemes először a fogfehérítést elvégeztetni, és csak azután a szükséges javításokat, pótlásokat.

 • Ártalmas a fogakra a fogfehérítő kezelés?

  Sokszor elhangzik az a vád az eljárással kapcsolatban, hogy károsíthatja a fogzománcot. Ez hatalmas tévedés, hiszen a fogfehérítő eljárás nem a zománc belső szerkezetében idéz elő változásokat, csupán eltünteti a foltokat, elszíneződéseket, világosítja a fogakat. A kezelés során használt fehérítő gél fény hatására lebomlik, az így felszabaduló oxigén pedig a fogzománc mikrobarázdáiban, nem pedig a belsejében végzi el a dolgát, így nem is képes roncsolni azt. A minőségi anyagok felhasználásával, szakember által végzett kezelés rendszeresen ismételhető anélkül, hogy bármilyen problémát okozna a fogaknál vagy az ínynél.

 • Fájdalmas az eljárás?

  A fehérítőanyag a fogakban nem, csak a száj nyálkahártyájában okozhatna fájdalmas irritációt, ezt az ínyvédő gél alkalmazásával teljesen kiküszöböljük! A szakember által végzett kezelés biztonságos és fájdalommentes, legfeljebb, egyes esetekben, rövid időre fokozódhat a fogérzékenység. Ilyenkor érdemes tartózkodni a forró vagy hideg ételek és italok fogyasztásától. A kezelés gyakran ismételhető anélkül, hogy a fogaknál és az ínynél problémák adódnának.

 • Mi a helyzet a házi praktikákkal?

  Az interneten olvasott tippek általában nem működnek, viszont árthatnak. A sós dörzsöléssel például durva karcolásokat ejthet a fogzománcon, véglegesen károsítva azt; a citrom pedig felmarja a zománcot, ami nem csak érzékennyé teszi a fogakat, de szuvasodásra hajlamossá is. Nem túl kíméletes a hidrogén-peroxidos oldattal való öblögetés sem, hiszen a szer a fogzománc mellett a védelem nélküli ínyt is célba veszi. A neten kapható csodaszerekkel az a baj, hogy sem összetételük, sem koncentrációjuk nem ellenőrizhető.

 • Fehérítő fogkrémet használok, az nem elég?

  Naponta tucatnyi olyan reklámba futunk bele, melyek azt sugallják, hogy az ilyen-olyan fogfehérítő fogkrémek használatával már X nap alatt látható változás áll be fogsorunk színében. Az igazság az, hogy a fogkrémek fehérítő képessége minimális, semmiképpen nem vehetik fel a versenyt a szakember által elvégzett eljárással. Érzékenységet viszont okozhatnak az arra hajlamosaknál, úgyhogy csak óvatosan velük!

 • Hogyan zajlik az otthoni fogfehérítés?

  A rendelőben vett lenyomat alapján a fogtechnikai labor elkészíti a fogmodelljének megfelelő precíziós sínt a felső és alsó fogívre. Otthonában erre a sínre kell felvinni a fogfehérítő gélt és – fogmosást követően – így felhelyezni a fogaira. Az esetleges felesleget le kell törölni. A sínt javasolt éjszaka viselni, hogy a gél hosszabban fejthesse ki hatását. Eltávolítása után a fogakat ismét meg kell mosni. Az, hogy hány napon és naponta mennyi időn át kell a műanyag sínt viselni, egyénre szabott, függ a világosítás/fehérítés kívánt mértékétől, a hatóanyag koncentrációjától is. Az átlagos időtartam 7, maximum 10 nap.

 • Hogyan zajlik a rendelői ZOOM fogfehérítés?

  Első lépésként védőbevonattal izoláljuk az ínyt, így megakadályozzuk a szájnyálkahártya sérülését, irritációját. Ezt követően a fogak felszínére fehérítő gélt viszünk fel, amit speciális kék fénnyel világítunk meg. A fogakra és az ínyre ártalmatlan UV-fény aktiválja a gélben található összetevőket, ezzel katalizálva a folyamatot. Néhány perc után eltávolítjuk a zselét, és újabb adagot teszünk a fog felszínére. Ezt a folyamatot többször ismételjük, így akár több árnyalatnyi színjavulást is elérhetünk.

 • Rendelői vagy otthoni fogfehérítést?

  Mindkét módszer hatásos és megadja a vágyott ragyogást. Mi szól az egyik, és mi a másik mellett? A rendelői fehérítés gyorsabb, azonnali eredményt hoz, „egy ülésben”, előkészítéssel együtt kb. másfél óra alatt elérhető a vágyott árnyalat; az egyes fogakat külön-külön tudjuk fehéríteni, így az egymástól eltérő színű fogak hasonló árnyalatúak lesznek. Az otthoni eljárás esetén kevesebb a fogorvosi székben eltöltött idő és alacsonyabbak a költségek.

 • Mit tehetek a tartós fehérség érdekében?

  Érdemes néhány tanácsot megfogadni a hosszan tartó ragyogás érdekében. Mellőzze a dohányzást az első 12 órában. Legalább egy napon át kerülje a színes élelmiszerek fogyasztását (tea, kávé, kóla, vörösbor, gyomorkeserűk, paprikás ételek, curry, szójaszósz, mustár, ketchup, cékla, színes gyümölcsök). Éheznie nem kell, hiszen a legtöbb pékáru, a tejtermékek, rizs, krumpli, csirkemell, ivóvíz bátran fogyasztható; ez az ún. „fehér diéta”.
  A ragyogás hosszú távra garantált, ha rendszeresen és alaposan tisztítja fogait, tudatosabban táplálkozik, kerüli az elszíneződést okozó ételeket és italokat, felhagy az életmódbeli rossz szokásokkal és rendszeresen eljár professzionális fogtisztításra.

Jelentkezzen be most Ingyenes konzultációra!

Híres pácienseink mondták

„A Profidentet a feleségem hatására kerestem fel, ő ódákat zengett az itteni szakemberekről, az ellátásról. Átestem egy implantációs beavatkozáson, rendszeresen visszatérek azóta is. És csak egyetérteni tudok a nejemmel. A Profidentben hatalmas a szeretet, lenyűgöző a bánásmód, az ügyintézés, olajozottan, professzionálisan megy minden! Ez egy darab Európa, nem csak a külcsín, de a belbecs miatt is. Mindenki mosolyog, de senki sem hivatalból, hanem őszintén. És mindenki professzionalista.
Minden alkalommal azt tapasztaltam a rendkívül rövid várakozási idő alatt (mert mindenki azonnal sorra kerül), hogy az itt dolgozók egyenlő módon bánnak az emberekkel. Nem a pénz számít, nem a rang, a társadalmi helyzet, hanem az ember maga.

A Profidentben tudják, amit egyszer Yves Montand mondott:
“Minden ember VALAKI!”

Sok fogászat van, sok jó fogászat is van, de a Profidentben van valami plusz, amit máshol nem kapok meg. Tulajdonképpen az, hogy itt csináltatom a fogaimat, csak egy ürügy arra, hogy itt lehessek, ahol annyi szeretetet kapok, mint máshol nem. “

Sándor György

humoralista

„A Profident a kedvenc fogászati klinikám. Minden adott: komoly szakmai és technikai háttér, fájdalommentes beavatkozások, otthonos, kulturált környezet, nyugtató színű kezelőhelyiségek, fantasztikus, magasan képzett, felkészült orvosok, végtelenül kedves, igazán profi csapat. Itt mindig biztonságban érzem magam, értő és szakértő kezek között vagyok, nem csak a fogaimat, de a lelkemet is kezelik. A Profident nekem az a hely, ahova nyugodt szívvel jöhetek, és elégedett, szép mosollyal távozhatok.”

Kamarás Iván

színművész

“Több, mint 10 éve járok a Profident Fogászati Centrumba – így mondhatom, hogy gyermekként kerültem ide. Sokan óckodnak a fogászati beavatkozásoktól, ám itt nincs mitől tartanom: nagyon szeretek ide járni. Szinte a teljes csapat foglalkozott már velem, és egytől egyig mindenkivel maximálisan meg vagyok elégedve! Kész kikapcsolódás az itt töltött idő, és erre az érzésre a kellemes környezet csak rátesz egy lapáttal!”

Sydney van den Bosch

Miss Earth Hungary 2014

„Szeretek a Profidentbe járni, ahol lenyűgöző a fogorvosok szakértelme és türelme, az asszisztensek empátiája, a recepciósok kedvessége, szolgálatkészsége. A szakmai és a technikai színvonal nemzetközi, a környezet harmonikus, otthonos és megnyugtató, a kezelések gyorsak, precízek, fájdalommentesek.

A Profident szlogenje nem frázis, ez valóban egy >>szerethető fogászat<<”.

Stohl András

színművész

„Egy Stradivarival az állam alatt hangok millióit játszom el évente.
A hegedűm rezgése nem csak az emberi szívekig hatol, de az állkapcsomat is igénybe veszi.
Ezért fontos, hogy a fogaim karbantartását a legszakértőbb kezekre bízzam.
Az elmúlt egy évtized során szerzett pozitív tapasztalataimra alapozva ma is a Profident kiemelkedő minőségben dolgozó csapatát választom!”

Oláh Vilmos

EMMY-, Liszt-, Dohnányi- és Lajtha-díjas hegedűművész

„A Profidenttel a Tékasztorik című film forgatásakor kerültem kapcsolatba. Alávetettem magam egy kezeléssorozatnak, így kerültem Dr. Gucsi Végh Krisztián vezető főorvoshoz. Rendkívül barátságos, nyitott és profi szakembert ismertem meg a személyében. Kedves és segítőkész volt, így a kezelések is kellemes, oldott hangulatban teltek. A konzultáció során mindent részletesen elmagyarázott, és végig nagy türelemmel felelt a kérdéseimre. Rengeteg olyan hasznos tanáccsal is ellátott, melyek segíthetnek megőrizni a fogaim, illetve az ínyem egészségét.

Nyitott, emberséges hozzáállás, precíz, minőségi orvosi ellátás, igényes rendelői környezet – számomra ilyen a tökéletes fogászat. És a Profident az, tökéletes. Saját tapasztalataim alapján bátran merem ajánlani mindenkinek, aki tart a fogorvosoktól vagy a fogászati kezelésekkel járó fájdalomtól, mert ezen a klinikán a professzionális hozzáállásnak és a barátságos orvosoknak köszönhetően búcsút inthetünk a félelmeinknek!”

Bihari Viktória

a Tékasztorik című blog szerzője, a blog alapján készült film főszereplője

Pácienseink emlékei

BEJELENTKEZEM ELSŐ KONZULTÁCIÓRA!

Visszahívást
kérek!

Üdvözlöm!
Petán Orsolya vagyok, a Profident Fogászati Centrum fogászati szakkonzulense. Örömmel megválaszolom minden felmerülő kérdését, adja meg elérhetőségeit és hamarosan visszahívom Önt!