Dr. Tücsök Mária

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

Számára soha nem volt kérdés a pályaválasztás, ő azon fogorvosok táborát erősíti, akik mindig is erre a hivatásra készültek.
2008-ban végzett a Semmelweis Egyetemen, 2011-ben szakorvosi vizsgát tett konzerváló fogászat és fogpótlástanból. Diplomája kézhezvétele óta a Profident csapatát erősíti.

A szakmai tevékenységét irányító elvek közül rendkívül komolyan veszi a Nil nocere! („Ne árts!”) intelmet, ami többek között azt is jelenti, hogy előnyben részesíti az olyan technikákat, amelyek a lehető legkíméletesebb beavatkozással járnak.

Fontos elv számára továbbá a páciensélmény, melynek alapja, hogy úgy végzi a beavatkozásokat, ahogyan azt ő maga is szívesen fogadná.

Nincs ember, aki ne szorongva lépne be először a fogorvosi rendelő ajtaján, de dr. Tücsök Máriánál hamar elmúlik a feszengés. Ez a doktornő által teremtett jó hangulatnak, nyugodt légkörnek köszönhető, és annak, hogy teljes odaadással és maximális figyelemmel fordul a páciensek felé.

A fent említett érdemein túl kézügyessége, szépérzéke és precizitásra törekvése miatt is szívesen választják őt a páciensek. Sőt, hírét is viszik, ajánlják ismerőseiknek, családtagjaiknak; ez pedig kétségkívül az egyik legnagyobb elismerés, amiben egy fogorvosnak része lehet.

Hivatása iránti lelkesedése állandó és töretlen, mindig talál kellő inspirációt a megújulásra. A legjobb szakmai színvonal elérése és megtartása érdekében folyamatosan tanul, képezi önmagát.

Munkája és családja mellett a művészet is fontos szerepet játszik életében: mind a természeti, mind az emberi alkotásokban a szépet és a harmóniát keresi.

„Mindannyian hatással vagyunk egymásra – mondja. Így pácienseim boldog mosolya engem is boldogsággal tölt el.”