Hisszük és valljuk, hogy célkitűzéseinket akkor tudjuk elérni, a több mint negyedszázada töretlen hírnevünket akkor vagyunk képesek megtartani, ha a megfelelő emberek alkotják a csapatot. Mit jelent ez? Elengedhetetlen, hogy a szakmai kvalitások és potenciálok mellett kollégáinkban meglegyen a Profidentet átszövő szeretet-szál. Így őrizhetjük meg azt a különleges minőséget, ami a Profidentet mint márkát jellemzi, ami fogászatunkat a páciensek és munkatársak szemében egyaránt szerethetővé teszi.

Kollégáink mondták

Szatmári Cintia

Klinikavezető-helyettes

A Profidentben végigjártam a ranglétrát. Az egyes területeken szerzett tapasztalataimnak köszönhetően klinikavezető-helyettesként átlátom és értem a rendelő működésének egészét. Az én történetem (is) ékes példa arra, hogy a Profidentben nem üres ígéret az, hogy a szakmai fejlődés, előrelépés lehetősége garantált mindenki számára, aki tud és szeret dolgozni, proaktív, és azonosulni tud a Profident által képviselt értékekkel.

Czégeni Krisztina

Fogászati konzulens

Számomra fontos a jó hangulat, a támogató közeg és a biztonság. A Profidentben mindezt megtalálom. Olyanok vagyunk, mint egy nagy és összetartó család: mindenben segítjük egymást, mindenkor számíthatunk egymásra, közösek a céljaink és a vallott értékeink.

Gulyásné Rumi Szilvia

Dentálhigiénikus

Nem titok, imádok a Profidentben dolgozni! Szép környezet, jó munkakörülmények, fejlett technológiák, biztos, stabil háttér, támogató és megértő vezetőség, kiváló csapat, na és szuper páciensek… mi kell több?

Dr. Papp Bálint

Konzerváló fogorvos, dento-alveoláris sebész szakorvos

A Profident orvoscsapatához tartozni egyfajta presztízs. A számtalan pozitívum mellett az egyik legfontosabb minőség számomra az, hogy itt az orvosok valódi csapatként ténykednek. Van lehetőség a kollégákkal konzultálni, összedolgozni, a véleményüket, esetleg segítségüket kérni. Megosztjuk egymással a tudásunkat. Ez nemcsak a személyes fejlődésünket segíti elő, de az ellátás során hatalmas biztonságot ad úgy nekünk, mint pácienseinknek.

Munkahelyünk a Profident!

Ha Ön ezt az oldalt böngészi, a jelenleg elérhető pozícióinkon túl valószínűleg másra, többre is kíváncsi. Éppen ezért készítettünk egy összefoglalót, amelyben bemutatjuk csapatunkat, főorvosunkat, a fogászatunk hátteréül szolgáló cégcsoportot;

elmondjuk, miért érdemes a Profident csapatába tartozni, mit kérünk kollégáinktól és mit kínálunk nekik;

eláruljuk, mi teszi fogászatunkat különlegessé, miért vallják több mint 150 ezren – az itt dolgozókon túl pácienseink, akik közül sokan évtizedek óta visszajárnak –, hogy a Profident egy igazán szerethető fogászat!

Képekkel színesített tájékoztató anyagunkat ITT találja!

Profident Coportkép