Dr. Molnár Zsolt

Fog- és szájbetegségek szakorvosa, implantológia

Már gyermekkorától kezdve érdekelte a biológia világa, a gimnáziumi évek alatt tehát nem volt kérdés számára, hogy orvos szeretne lenni, méghozzá olyan területen, ahol nem mindennapi kézügyességét is kamatoztathatja.

Dr. Molnár Zsolt a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán szerezte diplomáját. Szakmai pályafutását a Pécsi Szájsebészeti Klinikán kezdte, majd gyakorlati idejének letelte után Budapestre költözött.

2004 óta dolgozik a Profident Fogászati Centrumban a fog- és szájbetegségek szakorvosaként. Az évek során nagy gyakorlatra tett szert a fogászati implantológia területén, a kombinált fogpótlások, valamint a modern fémmentes esztétikus megoldások kivitelezésében.

Fájdalommentes, kíméletes beavatkozásokra törekszik, és minden esetben szem előtt tartja páciensei igényeit, illetve lehetőségeit. A fogászatban leginkább azt szereti, hogy a kezeléseken keresztül szó szerint látványos és minőségi javulás áll be a páciensek életében.

Az implantológia a fogászat, szájsebészet rohamosan fejlődő tudományterülete, a folyamatos önképzés elengedhetetlen. Dr. Molnár Zsolt figyelemmel követi a fogászati innovációkat, és rendszeres résztvevője a hazai és külföldi továbbképző kurzusoknak.

A munka és a család mellett igyekszik időt szakítani a természetfotózásra is, ami mára hobbiból igazi szenvedéllyé nőtte ki magát. Fényképei nem csak különböző fotópályázatokon jelennek meg nagy sikerrel, de néhány közülük a Profident falain is megtekinthető!