Altatás

Pácienseink közül sokan tartanak a fogorvosi széktől, a fúró hangjától, a kezelés esetleges kellemetlenségeitől. Ezért teremtettünk fogászatunkon lehetőséget arra, hogy bizonyos fogászati beavatkozásokat altatásban végezhessünk.

Altatásban végzett fogászati kezelés

Altatásban végzett beavatkozásra az előzetes vizsgálatok kiértékelését követően kerülhet sor.

Az aneszteziológus és asszisztense a fogászati kezelés teljes időtartama alatt jelen van. A kezelés után a páciens 1-2 órát pihen, majd orvosi kontrollt követően – kísérője jelenlétében – hazaengedjük. Az altatásban végzett fogászati ellátás kényelmes, precíz, ugyanakkor gyors munkát tesz lehetővé a fogorvos számára. Azonban azokat a beavatkozásokat, amelyekhez a páciens kooperációja szükséges, és helyi érzéstelenítésben, teljesen fájdalommentesen elvégezhetők, nem ajánljuk altatásban végeztetni! Ilyen például a harapás beállítása, fogpótlások, vagy tömések szájba helyezése.

Amennyiben további kérdései merülnének fel az altatással kapcsolatban, orvosaink készséggel állnak rendelkezésükre!

Kedves Pácienseink!

Tekintettel a Nemzeti Népegészségügyi Központ 15150-1/2020/EÜIG határozatra, működésünket a mai naptól FELFÜGGESZTJÜK az alábbi tiltás alapján: „Az új koronavírus (2019-nCoV) okozta fertőzéssel kapcsolatos megbetegedésekkel összefüggésben 2020. 03.17. napjától visszavonásig a fogászati szakellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatók számára a nem sürgős fogászati beavatkozások elvégzését megtiltom.” [Tovább a teljes határozatra]

Az érintett időszakban telefonos ügyeletet tartunk. Bármilyen fogászati kérdés, probléma esetén keressenek bennünket bizalommal +36 1 342 2546-es telefonszámon, és mi segítünk!

Vigyázzanak magukra és egymásra! A Profident csapata