„Mostantól dokumentálom a változásokat. Mindent, amin keresztülmegyek, ami történik velem, a számban, a lelkemben. Őszintén, leplezés nélkül, minden fontos részletet…  Nem mint fogtechnikus, hanem mint egy fiatal nő, aki végre elindult a felszabadult mosoly felé vezető úton.”

Elárulok egy titkot és nyelvtörőkkel traktálom Önöket

Mostani naplóbejegyzésében fogtechnikus kollégánk és egyben páciensünk, Vésztői Szilvia nagy titkot árul el. Jöjjön, kedves Olvasó, lapozza fel egy fogszabályozás krónikáját! 

Nagy Nap közeleg

Nem tudom tovább magamban tartani, így Önökkel is megosztom a nagy hírt: férjhez megyek. Bizony, a kedvesem nemrég megkérte a kezem, én pedig azonnal igent mondtam!

fogszabályozás krónikája

Két dolog biztos. Az egyik, hogy fogszabisan megyek férjhez. A másik, hogy LESZ mosolygós fotó az esküvői albumunkban; engem ugyanis nem feszélyez a készülék, és a kedvesemet sem zavarja cseppet sem. Azelőtt is szeretett, azóta is szeret. Ám arról, hogy fogaim hol tartanak majd a Nagy Napunkon, elképzelésem sincs, és a doktornő sem bocsátkozik jóslatokba.

(Nem) harapok!

Mostanra nemcsak hogy bármit megeszek, de harapni is tudok a frontfogaimmal: no, nem almába, de végre nem maradok éhen a kedvenc pizzériámba, annak ellenére sem, hogy ott, igazi olasz helyhez méltón, nem jár evőeszköz a pizza mellé : ))

Száz sasszem meg száz sasszem, az sok száz sasszem

fogszabályozás krónikája

Fogaim állásának folyamatos változása miatt másképp formálom a hangokat: az sz betű kiejtése kifejezetten mókásan sikerül, visszarepít a gyerekkorba. Nyelvtörőkkel egy darabig biztosan nem próbálkozom! : ) (Bár kíváncsi lennék, Önök közül hányan tudják végigmondani a fenti mondókát anélkül, hogy belegabalyodnának!)

Egy dolog nyomaszt, a bizonytalanság. Még mindig nem tudjuk, mikor kerülhet sor a szájpadlásomban lévő fog feltárására. Bár tartok a beavatkozástól, mégis jó lenne már biztosat tudni ez ügyben. A jó hír, hogy most úgy tűnik, megúszhatom az alsó fogak húzását. Szerényi doktornőn nem fog múlni, ő mindent megtesz majd – ahogyan eddig is – a minél egyszerűbb és kíméletesebb kezeléssorozat érdekében. Csak ismételni tudom önmagam: a Profidentben jó kezekben vagyok!

Vésztői Szilvia

Követné Szilvia fogszabályozó kezelésének további történéseit? Olvassa el naplóbejegyzéseit!