Bihari Viktória 2010-ben egy videotéka alkalmazottjaként kezdett blog írással foglalkozni, és – bár bejegyzéseit kezdetben csupán barátai olvasták – egyedi, humoros hangvételű írásainak köszönhetően idővel egyre jelentősebb méretűre duzzadt a követőtábora. A Tékasztorik című blog 2012-ben könyv formában is megjelent, nemrégiben pedig mozifilm is készült belőle Viktória főszereplésével. A február 23-án mozikba kerülő vígjáték egyes jeleneteihez a helyszínt a Profident Fogászati Centrum biztosította, ahol Viktória, elmondása szerint nem csak színésznőként, de páciensként is jól érezte magát.

„A Profidentet a Tékasztorik című film rendezőpárosának, Czupi Kálának és Martin Csabának ajánlására kerestem fel. Mivel a fogaimmal több problémám is volt, ezért úgy döntöttem, hogy alávetem magam egy kezeléssorozatnak, így kerültem Dr. Gucsi Végh Krisztiánhoz, a rendelő vezető főorvosához.” – mesélte Viki.

Mivel több fogászati probléma is felmerült nála, ezért a szakemberrel folytatott konzultációt követően a több lépésben végzett kezelés mellett döntött. Elsőként parodontológiai beavatkozáson esett át, melynek során a sokakat érintő fogínygyulladást szüntették meg. Ezután esztétikus fogtöméseket készítettek, legvégül pedig professzionális rendelői fogfehérítésre is sor került.

„Bár először némileg tartottam a fogtöméstől, szerencsére a beavatkozások alkalmával semmilyen fájdalmat nem éreztem. Az egyedüli kellemetlenségként talán azt tudnám említeni, hogy több érzéstelenítő injekciót is kaptam, amiktől órákra elzsibbadt a szám és a nyelvem is, emellett a fogfehérítés miatt pár napig nem fogyaszthattam sötét színű ételeket és italokat.”

Viktória, orvosával kapcsolatban elmondta, hogy rendkívül barátságos, nyitott és profi szakembert ismert meg Dr. Gucsi személyében. „Nagyon kedves és segítőkész volt, így a kezelések is kellemes, oldott hangulatban teltek. A konzultáció során mindent részletesen elmagyarázott, és mindvégig nagy türelemmel felelt a kérdéseimre. Dr. Gucsi Végh Krisztián rengeteg olyan hasznos tanáccsal látott el a szájápolást illetően, melyek segíthetnek megőrizni a fogaim, illetve az ínyem egészségét, és hosszú távon csökkenthetik a fogorvosi látogatásaim számát.”

Viki szerint a kezeléseknek köszönhetően fogai fehérebbek és egészségesebbek lettek. „Bátrabban merek mosolyogni, és azt vettem észre, hogy már az első kezelés után jelentősen csökkent az ínyem érzékenysége. Saját tapasztalataim alapján bátran merem ajánlani a Profidentet mindenkinek, aki tart a fogorvosoktól vagy a fogászati kezelésekkel járó fájdalomtól, mert ezen a klinikán a professzionális hozzáállásnak és a barátságos orvosoknak köszönhetően búcsút inthetünk a félelmeinknek!”