Dr. Szerényi Mária

Fogszakorvos, gyermekfogászat és fogszabályozás szakorvos

Dr. Szerényi Mária a  Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán diplomázott 1985-ben. A fogorvosi hivatás iránt gimnazistaként kezdett érdeklődni, amikor egy nyári munkának köszönhetően bepillantást nyert a szakma mindennapjaiba. Vidéken töltött gyakorlati évei után egy fővárosi  gyermekfogászati rendelőben helyezkedett el, és hamarosan letette a gyermekfogászati szakvizsgát.  Idővel a fogszabályozás vált fő tevékenységévé, olyannyira, hogy 1994-ben megszerezte a fogszabályozó szakorvosi képesítést.

1999 óta dolgozik a Profident Fogászati Centrumban mint fogszakorvos, illetve mint gyermekfogászati és fogszabályzó szakorvos. Szinte minden fogászati szakterületen otthonosan mozog, így kicsik és nagyok egyaránt fordulhatnak hozzá panaszaikkal. Arra a legbüszkébb, hogy visszatérő páciensei közül sokan még gyerekként kezdtek el hozzá járni, és a mai napig őt tisztelik meg bizalmukkal. A kezelések alkalmával fontosnak tartja a közérthető tájékoztatást, az empatikus hozzáállást, valamint a nyitott orvos-beteg kommunikációt. Tudja, hogy nincs két egyforma gyermek, így minden esetben maximális odafigyeléssel, megértéssel és türelemmel fordul kis pácienseihez.

Napjainkban a fogászat különböző területei rendkívül dinamikusan fejlődnek. Dr. Szerényi Mária figyelemmel követi a legújabb fejlesztéseket, és rendszeresen vesz részt továbbképzéseken annak érdekében, hogy a legújabb trendekhez igazodva a legjobbat nyújthassa pácienseinek.