Bejelentkezem
a konzultációra!

NEHÉZ A DÖNTÉS?

Az implantátum beültetés a hagyományos fogpótlásokat kiegészítő, több évtizedes múlttal rendelkező fogászati beavatkozás. A fogimplantátumok titánból készült csavarok, melyek mesterséges foggyökérként funkcionálnak és a környező csontokkal összekapaszkodva erős teherbíró hordozóegységként nyújtanak örökéletű megoldást a részleges foghiányra és a teljes fogatlanságra is. A technológiai feltételek fejlődésével az implantátum beültetés népszerűsége napjainkban egyre nő, a páciensek pedig ígéretes ajánlatok, árak és implantátum típusok sokféleségéből választhatnak.

A Profident Fogászati Centrumban tisztában vagyunk azzal, hogy nehéz eligazodni az ajánlatok labirintusában és a döntést nem egyszerű meghozni! 23 éves tapasztalatunk, magas esetszámunk és pácienseink visszajelzésének segítségével gondosan összegyűjtöttünk minden olyan szempontot, amelyet mérlegelni szükséges egy ilyen komoly döntés meghozásakor és ajánlatunkat ezen kritériumok figyelembevételével alakítottuk ki az Önök maximális megelégedésére!

HA IMPLANTÁTUM, AKKOR PROFIDENT!

 • KONZULTÁCIÓ ÉS KEZELÉSI TERV

  Az első konzultáció során alkalma nyílik szakorvosunkkal egyeztetni elképzeléseit, feltenni kérdéseit. Az állapotfelmérés alapján részletes kezelési tervben teszünk javaslatot Önnek a legoptimálisabb implantátum beültetési lehetőségekről.
  Elfogadott kezelési terv esetén a konzultáció díját jóváírjuk!

 • KIVÁLÓ SZAKMAI CSAPAT

  A kiváló végeredményhez elengedhetetlen a csapatmunka! Implantátum beültetésre specializálódott szájsebész szakorvosunk a műtét sikerességét, a kifogástalan esztétikai eredményt pedig konzerváló szakorvosainkból álló csapatunk garantálja!

 • 10 ÉV GARANCIA

  A titániumból készült Alpha-Bio implantátumokra 10 év garanciát vállal a gyártó. A csavar anyagában történt károsodás esetén (pl.: csavartörés) az implantátumot térítésmentesen kicseréljük. Annak bizonyítékául, hogy Ön valóban Alpha-Bio implantátumot kapott, egy hivatalosan kiállított tanúsítványt kap kezelése végén.

 • MEGBÍZHATÓ FOGÁSZAT

  Bár a fogászati implantátumok elterjedésével ez a kezelés ma már rutineljárásnak számít, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez egy szájsebészeti műtét és – mint minden operáció – ez is kockázatokat rejthet magában! A jó ár mellett ezért érdemes megbízható rendelőben és tapasztalt specialistákkal belevágni a kezelésbe, hiszen a fogászati implantátumok, – az egyéb fogpótlási lehetőségekkel szemben – akár életre szóló megoldást is nyújthatnak!

 • SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS

  Nem hagyjuk, hogy kérdései maradjanak! Tapasztalataink szerint a konzultációt követően rengeteg kérdőjel marad az implantátum beültetést fontolgatók fejében. Ezért a Profidentben egyedülálló módon lehetőséget teremtettünk arra, hogy nyugodt körülmények között, egy privát beszélgetés kereteiben egészségügyi menedzserünk igazítsa el Önt az információk sokaságában.

 • TARTÓSAN KEDVEZMÉNYES ÁR

  Nálunk nem kell az akcióra várni! Az Alpha-Bio kiemelt partnereként tartósan kedvezményes árakat nyújthatunk pácienseink számára, így ezt a kiváló minőségű, népszerű implantátumot nálunk a piaci ár alatt kaphatja meg. A kedvező ár nem mehet a minőség rovására! Az Alpha-Bio implantátumcsaládot kiváló minősége és széleskörű alkalmazhatósága miatt egyaránt népszerű.

Bejelentkezés konzultációra

NÉZZE MEG A TELJES VIDEÓT!

MINDENT AZ IMPLANTÁTUM BEÜLTETÉSRŐL

Mi a fogászati implantátum?

A fogászati implantátum egy kicsi, titániumból készült “pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás, akár koronáról, akár hídról vagy teljes fogsorról legyen szó.

Milyen előnyei vannak a hídpótlásokkal szemben?

 • Nem kell a szomszédos fogat feláldozni
 • Egyetlen fog pótlására is alkalmas
 • Nem csupán a korona részt, de a fog gyökerét is pótolja, így segít a csontmennyiség megtartásában
 • Fémkorona vagy cirkónium korona
 • Csavaros felépítmény
 • Implantátum (műgyökér)

Mit érdemes tudni az Alpha-Bio implantátumról?

A terméket a 20 éve a szakmában tevékenykedő Alpha-Bio Tec készíti – immár 8 éve Nobel Biocare, a világ elsőszámú fogászati implantátum gyártójának szárnyai alatt. Az Alpha-Bio implantátumok egyik legnagyobb előnye a rendkívül nagyfokú stabilitás, amit az úgynevezett Nano Tec felszín kifejlesztésével ért el a gyártó. A cég az ehhez hasonló úttörő megoldásainak és a garantált minőségű eszközeinek köszönhetően nagy népszerűségre tett szert a fogorvosok és páciensek körében egyaránt.

AZ IMPLANTÁTUM-BEÜLTETÉS MENETE

Az egyértelmű választás könnyűsége

Természetes, hogy egy ilyen komoly döntést hosszú gondolkodás, az ajánlatok közötti keresgélés és számolgatások előznek meg, hiszen azt szeretnénk, hogy az implantátum beültetés megtérülő befektetés legyen. Mi megkönnyítjük Önnek a választást: a Profident Fogászati Centrumban minden egy helyen van ahhoz, hogy a fogászati implantátum beültetés sikere garantált legyen! A választás csak akkor könnyű, ha a sok lehetőség közül egy vitathatatlanul kiemelkedik.

Az egyértelmű választás könnyűsége

Bejelentkezés konzultációra

Árlista

Kezelés Ár
Implantátum típusok
Alpha - Bio implantátum 94 900 HUF
Nobel Replace implantátum160 000 HUF
Felépítmény típusok
Felépítmény (ragasztott) + felszabadítás40 000 + 2500 HUF
Felépítmény (csavaros) + felszabadítás54 500 - 77 500 + 2500 HUF
Felépítmény (cirkónium) + felszabadítás86 500 + 2500 HUF
Korona típusok
Fémkerámia korona47 500 HUF
Fémkerámia korona (csavaros)52 500 HUF
Cirkónium korona78 000 HUF

* Tájékoztatjuk VIP Aranykártyával rendelkező pácienseinket, hogy az Alpha-Bio implantátum-beültetésre nem érvényesíthető kedvezményük!

TUDJON MEG TÖBBET!

Tekintse meg rendelőnket!

BEJELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA

Visszahívást
kérek!

Üdvözlöm!
Petán Orsolya vagyok a Profident Fogászati Centrum fogászati szakkonzulense. Örömmel megválaszolom minden felmerülő kérdését, adja meg elérhetőségeit és hamarosan visszahívom Önt!