Bejelentkezem INGYENES konzultációra!

Bejelentkezem INGYENES konzultációra!

Ön szerint is ideje, hogy valami
jó is történjen végre? Szerintünk igen!

Világszínvonalú implantátum, verhetetlen ár!

 • precízebb behelyezés
 • nagyobb teherbírás
 • pontosabb illeszkedés
 • gyorsabb gyógyulás
 • legjobb ár!

És ez még nem minden!

10.000 Ft 0 Ft

Konzultáció és kezelési terv

7.000 Ft 0 Ft

Röntgen

11.000-
26.000 Ft
0 Ft

CT

130.000 Ft 94.900 Ft

Alpha-Bio NeO Implantátum

Ajánlatunkat a 2021. 05. 31-ig elfogadott és aláírt kezelési tervvel rendelkező pácienseink vehetik igénybe.

Implantátum akció Profident-módra

A fogászati implantáció gondos tervezést, precíz munkát és magas szintű szakmai felkészültséget igényel. A beavatkozás menete egyénenként eltérő, ezt a kiadott kezelési tervben részletesen tárgyaljuk. Egy biztos: minden esetben komplex, több lépésből álló kezeléssorozatra kell készülnünk, ami a gyógyulási idővel együtt hónapokig tart, akár egy évig is elhúzódhat.

Most könnyen értelmezhetően és áttekinthetően végigvesszük a legáltalánosabb lépéseket, amelyek minden esetben megtörténnek. Az egyes lépéseknél feltüntetett árak egy darab implantátum beültetése esetén értendők.

Elöljáróban annyit, hogy ha részt vesz akciónkban, Ön akár 78.100 Ft-ot is megtakaríthat beültetett implantátumonként!

1

Igény- és állapotfelmérés

A beavatkozást teljes körű állapotfelmérés és konzultáció előzi meg, melynek során minden felmerülő kérdésére választ kap. A legprecízebb diagnosztika érdekében panorámaröntgent és / vagy 3D CT-felvételt* készítünk. A kapott információk birtokában, valamint az Ön elvárásai és lehetőségei ismeretében személyre szabott kezelési tervet készítünk, melyben rögzítjük az eljárás pontos menetét. A műtétet lehetővé tévő optimális állapot megteremtéséhez egyéb beavatkozásokra (fogkő-eltávolítás, a gyulladt íny parodontológiai kezelése, foghúzás) irányíthatjuk Önt.

Mi most ezt a lépést egy az egyben ajándékba adjuk Önnek, így – az alkalmazott képalkotó eljárástól függően –

akár 43.000 Ft-ot is megspórolhat!

*Amennyiben Ön kikéri a felvételt, röntgennél 7.000 Ft, CT esetében – mérettől függően – 11.000-26.000 Ft díjat felszámolunk!

Kezelés Kedvezmény
1 Igény- és állapotfelmérés
Panoráma­röntgen 7.000 Ft
0 Ft
100%
3D CT 11.000-26.000 Ft
0 Ft
100%
Szakorvosi konzultáció és kezelési terv 10.000 Ft
0 Ft
100%
Összesen: 43.000 Ft 0 Ft
2

Implantálás

A helyi érzéstelenítésben végzett, teljesen fájdalommentes és maximálisan biztonságos eljárás során behelyezésre kerül az implantátum.

Egyéni sajátosságoktól függően a gyógyulási folyamat 3-6 hónapig tart, ennyi idő kell ahhoz, hogy az implantátum beépüljön a csontba. Ön – amennyiben nincs ellenjavallat – ez idő alatt ideiglenes pótlást kaphat.*

Mi most a kiváló minőséget képviselő Alpha-Bio NeO implantátumot a legkedvezőbb piaci áron, 130.000 Ft helyett mindössze 94.900 Ft-ért kínáljuk; így Ön ezen a lépésen

35.100 Ft-ot takaríthat meg!

* Bizonyos esetekben, amikor nem megfelelő a csontállomány, speciális műtéti technikával kivitelezett csontpótlásra van szükség. Csontpótlás után kb. 6 hónap gyógyulási idővel számolunk, mielőtt beültethető az implantátum.

Kezelés Kedvezmény
2 Implantálás
Implantáció Alpha-Bio NeO implantátummal 130.000 Ft
94.900 Ft
27%
Helyi érzéstelenítés 1.800 Ft
Ideiglenes korona 9.900 Ft
Összesen: 141.700 Ft 106.600 Ft
3

Végleges pótlás átadása

A gyógyulási idő letelte után megkapja a lenyomat alapján személyre szabottan készített végleges fogpótlást (korona, híd, teljes fogsor). A pótlás az egyéni igényeknek, lehetőségeknek megfelelő anyagból készül, akár a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítő, szilárd és roppant precíz végeredményt adó cirkóniumból.

Részesüljön Ön is az implantációs kezeléssorozat eredményeként kapott megfizethetetlen élményből! Éljen ismét olyan életet, amelyben az örömteli étkezés, az önfeledt nevetés, a fiatalos arc, az igényes külső, az egészség, a magabiztosság nem luxus, hanem a világ legtermészetesebb dolga!

Kezelés Kedvezmény
3 Végleges pótlás átadása
Implantátum­feltárás 8.000 Ft
Helyi érzéstelenítés 1.800 Ft
Lenyomatvétel Ingyenes
Alpha-Bio NeO csavarozott felépítmény 63.000 Ft
Fémkerámia / cirkónium korona implantátumra 69.500 - 85.500 Ft
Összesen: 142.300 Ft

Hogyan kalkuláljon?

1

Konzultáció / CT / Röntgen

2

Implantáció / Ideiglenes pótlás

3-6 hónap gyógyulási idő
3

Implantátumfeltárás

5 nap gyógyulási idő
4

Lenyomatvétel

5 nap (a végleges pótlás elkészítése)
5

Végleges pótlás

5%
40%
5%
30%
20%

* kerekített
átlagértékek

Ön is attól tart, hogy az implantációs kezelés egyszeri, nagy összegű, a családi büdzsét akár komolyan megterhelő kiadást jelent? Az igazság az, hogy ez a komplex, több lépésből álló kezeléssorozat hosszú hónapokig tart, akár egy évig is elhúzódhat. Az eljárás költségeinek rendezése is ennek megfelelően, részletekben történik, vagyis a kiadások előre tervezhetők, ami nagy könnyebbséget jelent.

Az alábbi infografika segít eligazodni a kezelés menetét és a fizetés várható ütemezését illetően. A feltüntetett lépések és százalékértékek természetesen csak tájékoztató jellegűek. A személyre szabott kezelési terv és a pontos árajánlat elkészítése kizárólag az állapotfelméréssel egybekötött konzultáció során lehetséges.

A legjobb kezekben akarom tudni a mosolyomat! Bejelentkezem!

Ahány foghiány, annyi megoldás!

Amennyiben foghiányára a leghatékonyabb és legmodernebb megoldást keresi, mely kompromisszumok nélküli, és számtalan előnnyel jár nem csupán az esztétikum, de az egészség, a funkcionalitás és a kényelem szempontjából is, úgy a fogászati implantáció az Önnek megfelelő eljárás! Kielégítő szájhigiénia és anatómiai adottságok, valamint jó általános egészségi állapot mellett bárki alávetheti magát a beavatkozásnak – életkortól függetlenül.

Szóló implantátum – egyetlen hiányzó fog esetén

 • Nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására
 • Tökéletesen illeszkedik a többi foghoz
 • Természetes hatást és érzést kelt
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést

Több implantátum és híd – összefüggő sorhiány pótlására

 • vagy több szomszédos fog pótlása 2 implantátummal
 • A fogak és a foggyökerek is helyettesíthetőek
 • Megőrzi a csont egészségét, megelőzi a csontvesztést
 • Sima porcelán korona vagy cirkon korona is választható
 • Kényelmes és stabil

Implantátumok és körhíd – teljes fogatlanság esetén

 • Felső és alsó fogsor hiánya esetén is
 • 14 hiányzó fog pótlása 8 implantátummal, vagy 12 fog pótlása 6 implantátummal
 • Stabil és kényelmes, nem mozdul el
 • Megelőzi a csontvesztést
 • Visszaadja rágóképességét, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat

All-on-4 – teljes fogatlanság esetén

 • A forradalmi All-on-4 módszer tökéletes megoldást nyújt a kiterjedt vagy teljes fogatlanságra
 • Egyetlen műtéttel és csupán 4 implantátummal 24 óra leforgása alatt fix, azonnal terhelhető ideiglenes fogpótlást kaphat
 • A végleges fogpótlás 6 hónap múlva kerül behelyezésre, mely idő alatt teljes életet élhet
 • Az All-on-4 csekély csontállomány esetén (sinus lift műtét nélkül) is alkalmazható

Kérdései vannak?

 • Mi a fogászati implantátum?

  A fogászati implantátum egy titániumból készült „pillér”, mely az állkapocs csontjába ültetve helyettesíti a foggyökeret. Erre a gyökérre helyezhető rá a kívánt fogpótlás. Az implantációval egy vagy több hiányzó fogat, akár összefüggő sorhiányt is pótolhatunk, sőt, az eljárás lehetővé teszi, hogy teljes foghiány esetén is visszaszerezhesse rágóképességét és önbizalmát!

 • Drága beavatkozás a fogászati implantáció?

  Ugyan magasabb az ára, mint más fogpótlási technikáké, de a fogbeültetés tartósabb megoldást kínál. Megfelelő ápolás mellett az implantátum egy életen át kitart, legfeljebb a ráépített fogpótlás szorulhat idővel cserére. A fogászati implantáció hosszú távra szóló befektetés, melynek egy életen át élvezhetjük az egészségünkre, és úgy általában az életünk minden területére gyakorolt pozitív hatásait. És mivel a kezeléssorozat több lépésből áll, hónapokon át tart, akár egy évig is elhúzódhat, a költségek rendezése ennek megfelelően részletekben történik, vagyis a kiadások előre tervezhetők. (Az oldalunkon található infografika segítségével könnyen eligazodhat a fizetés ütemezését illetően.)

 • Milyen implantátumot használ a rendelő?

  A rendelőnkben elérhető Alpha-Bio implantátumokat a 30 éve a szakmában tevékenykedő Alpha-Bio Tec. készíti – immár több, mint egy évtizede a Nobel Biocare, a világ első számú fogászati implantátumgyártójának szárnyai alatt. A cég egyik legújabb fejlesztése a NeO. Forradalmian új kialakítása még egyszerűbb és pontosabb behelyezést tesz lehetővé, kíméletesebb a csonttal, és mivel nagyobb felületen érintkezik azzal, a hosszú távú stabilitás fokozottan garantált. A NeO-hoz tartozó új típusú felépítmények alkalmazásával az implantátum körüli lágyrészek gyorsabban gyógyulnak. A NeO még a legbonyolultabb klinikai eseteket is egyszerűen és biztonságosan kivitelezhető beavatkozássá teszi, megbízható és hosszú távú esztétikai eredményeket biztosít.

 • Milyen előnyökkel jár az implantátumos fogpótlás?

  Számos előnye van az egyéb fogpótló eljárásokkal szemben. Egyrészt, a beavatkozás elvégzéséhez nincs szükség az ép szomszédos fogak lecsiszolására. Másrészt, az eljárással megelőzzük a csontvesztést, valamint a meglévő fogak elmozdulását a hiány irányába. És mivel a pótlás tökéletesen illeszkedik a többi foghoz, természetes hatást és érzést kelt, így a páciens úgy érezheti, mintha az eredeti fogsorát kapta volna vissza, magabiztosan beszélhet és mosolyoghat, kompromisszumok nélkül étkezhet.

 • Hatással lesz az implantátum a beszédkészségemre?

  A fogászati implantátumra helyezett fogpótlás pontosan ugyanolyan érzetű, mint az igazi fogak, így nem kell attól tartania, hogy beültetés után beszédproblémái, hangképzési nehézségei támadnak. Ellenkezőleg! A foghiány komoly beszédtechnikai hibákat eredményezhet, a fogimplantátum azonban erre is megoldást nyújthat.

 • Milyen anyagból készülnek az implantátumra épített fogpótlások?

  A fogpótlások alapvetően két típusra bonhatók: fémbázisúak, illetve fémmentesek. A fémkerámia pótlások vázát speciális fémötvözetből készíti el a fogtechnikus és erre a fémre égetik rá a környező fogak színének és formájának megfelelő kerámiát. A fémmentes pótlások préselt kerámiából vagy cirkóniumból készülnek, melyek mindamellett, hogy tartós és kiemelkedő esztétikai eredményt biztosítanak, szövetbarát sajátosságuk miatt nem allergizálnak.

 • Milyen korosztálynak ajánlott az implantációs beavatkozás?

  Az implantátum szinte valamennyi korosztály számára megoldást jelenthet, nincs felső korhatár. Feltétel, hogy az állkapocs növekedése befejeződött, ami 18-20 éves korban történik meg. Emellett a jó általános egészségi állapot és a megfelelő mennyiségű csontozat kulcsfontosságú a beavatkozás szempontjából. Ha mindez adott, általában nincs akadálya az implantációnak.

 • Jár fájdalommal az implantátum beültetése?

  Mivel helyi érzéstelenítés mellett történik, így maga a beavatkozás teljesen fájdalommentes. A műtétet követően, mint minden szájsebészeti eljárás esetében, az arc olykor felduzzadhat, akár enyhébb fájdalom is jelentkezhet, ám az esetleges kellemetlenségek jegeléssel és fájdalomcsillapító gyógyszerrel megszüntethetők. A beavatkozáson átesett páciensek többségének beszámolója szerint a procedúra semmivel sem rosszabb, mint egy sima foghúzás.

 • Mennyi időbe telik az implantátum beültetése?

  Az implantáció időtartama attól függ, hány műgyökeret ültetünk be a szájba és ezek hol helyezkednek el. Egyszerű, komplikációmentes esetben a beavatkozás nem tart fél óránál tovább.

 • Hogyan gondozzam az implantátumra helyezett fogpótlásomat?

  Elengedhetetlen a kielégítő otthoni szájápolás, illetve a rendszeres dentálhigiéniai kezelés, fogkő-eltávolítás, hiszen a lepedék, amely elmeszesedve fogkővé lesz, bármilyen, a szájüregben található kemény felszínen, így a töméseken, művi pótlásokon is megtapad! És bár a fogpótlás nem szuvasodik, de az elégtelen szájhigiénia miatt romlásnak indulnak a megmaradt saját fogak, illetve gyulladás alakul ki az ínyben. A körültekintő szájápolás tehát elengedhetetlen a szájüreg egészségének fenntartásához, valamint jelentős mértékben növeli az implantátum, illetve a fogpótlás élettartamát.

 • Mely beavatkozásokra vonatkozik az ajánlat?

  Ajánlatunk a csúcstechnológiájú Alpha-Bio NeO implantátumokkal történő implantációs eljárásokra érvényes.

 • Meddig él ez a kivételesen jó ajánlat?

  Ajánlatunkat a 2021. 05. 31-ig elfogadott és aláírt kezelési tervvel rendelkező pácienseink vehetik igénybe.

Bejelentkezem INGYENES konzultációra!